sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Eka ostoslista ja muuta hömpötystäYllä ihana Sini-tuotteen paketti, jonka kävin eilen postista hakemassa. Ylläolevista jutuista
tulette siis kuulemaan lisää. Tuo "Näistä kuulette vielä" lista onkin pitkä tällä hetkellä :D Mutta moni niistä asioista on työnalla. Ja tänäänkin yhtä sellaista kokeilin. Nimittäin Laveran kasvojen kuorintapesua, jonka tilasin tässä jokunen aika sitten itselleni.


Paketin kyljessä luki näin:
Kehäkukka kuorintapesu tarjoaa tehokkaan puhdistuksen aina syvälle ihohuokosiin asti ja jättää ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Hiero tuotetta kevyesti kasvoille kerran tai kahdesti viikossa puhdistusgeelin lisänä. Lopuksi pese aine pois runsaalla vedellä.

Kehäkukan tuoksu tuli kyllä esille tuosta aineesta, mutta sopivasti. Iho tuntui kuorinnan jälkeen hyvältä ja puhtaalta. Kuorinnan lisäksi tein itselleni kasvonaamion. Ja puhistelin suihkun jälkeen jo vakioksi muodostuneeseen tapaan kasvovedellä. Olen vihdoin ja viimein saanut itselleni juurutettua, että kerran päivässä eli suihkun jälkeen kuivaan kasvot kasvopaperiin ja sen jälkeen puhdistan kasvovedellä. Ja sen huomaa kasvojen kunnossa! Osaksi myös veden juonnilla on vaikutuksensa asiaan ja ruokavaliolla :)

Tällä viikolla liikuntaa on ollut vähemmän kuin olisin halunnut ja toivonut, mutta sitäkin enemmän hyötyliikuntaa. Punnituspäivä siirtyi tästä päivästä huomiselle. Eilisen nestetankkauksen ansiosta...


Tänään käytiin anoppilassa syömässä poron käristystä ja pottumuusia <3 Aina yhtä herkullista anopin ruoka. Sen jälkeen innostuinkin laittamaan kirpparitavaroita helmikuun 2 viikon kirpparipöytää varten. Moni turha juttu sai kaapista väistää ja lähteä. Myös moni ihana entinen vaate löysi tiensä tuonne kirpputori kassiin. Suurimmaksi osaksi se tuo iloa, mutta välillä tuntuu, että eikä tääkinkö on jo iso. Itsehän kuulun siihen ihmisryhmään, joka tykkää käyttää tiukkoja vaatteita isosta koostaan huolimatta. En perusta löysistä ja väljistä vaatteista juurikaan vaikka niitäkin kaapista löytyy.  Näin ollen nakonkin yleensä kirppiskassiin heti isoksi jääneet. En aio lihota entisiin mittoihin takaisin, että niitä vaatteita tarvisin. Täytyy vain uusia vaatekaappia pikku hiljaa.

Huominen on vapaapäivä ja se kuluu liikkuen sekä rästihommia tehden. Ja tulevia työkuvioita selvitellen. Ne kun ovat vähän auki vielä helmikuun osalta, mutta eiköhän sitä jostain itsensä toivottavasti löydä :)

Nyt lähden kokkailemaan ukkokullalle huomiseksi eväitä töihin ja hoitamaan vielä kynnet kuntoon. Sekä vähän miettimään ja suunnitelmaan ensi viikon kuvioita.

Rauhallista sunnuntai iltaa ja motivoitunutta ensi viikkoa jokaiselle <3


PS. Jäikö mietityttämään mikä eka ostoslista josta otsikosta kerroin? No se on
jonkun toisen kauppakärryyn/ostoskoriin jätetty kauppalista, joita yhdessä blogissa bongailtiin
ja etsittiin. Myös muita kannustettiin vastaavaan ja minähän olen etsinyt ja etsinyt, mutta vihdoin löytyi. Julkaisen sen sitten kunhan löydän sille kaverin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)