sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Erilainen ystävänpäivälahja?


Joskus on kiva antaa jotain erilaista ja persoonallista ystävälle lahjaksi niin ystävänpäivänä kuin vaan ihan arjen pienenä piristeenä. Kuten esimerkiksi  siivoustuote ;) Ainoa edellytys on, että ystävä on huumorintajuinen asian suhteen. Mutta ainakin minä voisin ottaa mielelläni näin kauniisti pakatun ja ihanan värisen mikrokuituliinan lahjaksi (alla olevat tuotteet saatu Sini-tuotteelta):Kuvioidulla liinalla puhdistat tehokaasti kylpyhuoneen ja keittiön kaakeli- ja metallipinnat. Valkoisella liinalla viimeistelet pestyt pinnat hohtavan kirkkaiksi.
 
Omasta mielestäni tuon kuviollisen liinan väritys ja kuvio on aivan ihana! :) Ja tämä tuote sopii jokaiseen kotiin hyvin. Ainakin juuri allekirjoittaneelle, jolla on mies joka rakastaa keittiössä rosteripintaa, mutta jonka siivous jääkin sitten useimmiten minulle.
 
 
 
Myös tämä Sini-tuotteen pieni rikkasetti saa erityiskiitosta kauniista väristään ja miellyttävästä muotoilusta. Tuote onkin palkittu kansainvälisellä muotoilupalkinnolla vuonna 2010 (GOOD DESIGN 2010 AWARD) ja kunniamaininnanan innovatiivisesta muotoilusta 2011 (Lahti BIENNALLE 2011) sekä kansainvälisen muotoilupalkinnon 2011 (Designpreis Deutschland 2011). 

Rikkalapio osa on joustavaa ja taipuisaa materiaalia, joka muotoutuu hyvin pintaa vasten. Ja käteen istuvassa harjassa taas on tehokkaat ja kestävät harjakset.

Mikä parasta näissä molemmissa tuotteissa niin rikkasetissä kuin liinassa, että ne on valmistettu Suomessa.

Pitäisitkö sinä tämän kaltaista ystävänpäivälahjaa mieleisenä vai olisitko loukkaantunut?
 

9 kommenttia:

 1. Pienenä vittuiluna voisin tuollaisen lahjan ottaa, MUTTA kyllä aina mieluumin otan vastaan jotain hyödyllistä kuin esim. koriste-esineitä tai jotain muuta todella turhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheltä tuo voisi tulla ehkä vittuiluna :D Mutta muuten tosiaan itsekkin ennemmin hyödyllistä vastaanottaisi kuin niitä iän ikuisia pölynkerääjä koriste esineitä :)

   Poista
 2. Ensin ajattelin, että en missään tapauksessa loukkaantuisi. Varsinkin rikkasetti on todella herkku värinen. Pohdiskeltuani asiaa tulin tulokseen, että asiassa on yksi poikkeus. Jos siippa toisi tiskirätin ystävänpäivälahjaksi niin luulisin loukkaantuvani. Kenenkään muun tuomana en :) Sini tuotteen kaikki ostamani siivousvälineet on olleet mieleisiä :) Voi kun ne tekisi tuolla karkkivärillä moppejakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä ;D Mies on juuri se kenen ei kestäisi tuoda, mutta muiden kyllä joo :D Ja olisi kyllä ihana jos mopitkin tulisi nuissa karkkiväreissä :) Voisi olla, että menisi nykyiset vanhat vaihtoon ;D

   Poista
 3. Voi vitsi jos tuommosen mikrokuituliinan saisin niin kiittäisin kauniisti. Mulla ois sille käyttöä. Tnlogiämän b bloggaaja on kerran saanut minulta pöytäluutuja pikku-joululahjaksikin eikä vetäny hernettä nenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis tämän blogin bloggaaja on kerran.....ei Tnlogiämän b

   Poista
  2. Luutut on aina tarpeen! :) Ja itse annoin myös viime jouluna pikkujoululahjana eräissä juhlissa luutun, jossa luki piparkakkureseptin ohje kyljessä :)

   Poista
 4. Mä tykkään Sinituotteen mikrokuituliinoista tosi paljon ja mahdollisuuksien mukaan niitä hankinkin. En ehkä pinkkiä kukkakuvioitua, mutta niitä yksivärisiä varmastikin. Lempparivärit tietenkin valkoinen, keltainen ja harmaa. :)

  VastaaPoista

Kommentti on aina tervetullut! :)