tiistai 17. tammikuuta 2012

Tiukkaa vääntöä...

Eilen oli pakko tsempata itseään aloittamaan diettailu uudelleen. Jo viime viikolla sen alotin, mutta makean himo vei mennessään. Se on vaan niin hyvää ja helppoa sortua..Mutta eilen päätin, että nyt totaali kieltäytyminen käyntiin tai en koskaan saa tavoitetta täyteen.

Nyt sitten mennään lisäämällä liikuntaa ja ruokavalio monipuolisemmaksi ja enempi salaattipainotteiseksi. Eli aamupalaksi puuroa pellavansiemenien kera, acai marja jauhetta ja itse tehtyä mansikkasosetta ilman sokeria päälle. Eli näin saan sokerin ja voin jätettyä puuron päältä pois, jota ennen on mennyt. Ja päivällä/iltapäivällä sitten joko oikea ruoka, jossa pääpaino salaatilla ja kaverina joko kanaa, kalaa, lihaa ja vähän esim.perunaa, riisiä tai pastaa jos ollenkaan. Ja iltapuolella yritetään sitten syödä hedelmää yms yms.. Ja leipänä menee real leipä GoFatGo ruokavalio suosituksen mukaan. Rasvaton maitohan mulla on mennyt ruokajuomana jo vuodenpäivät ja hyvä vaihtoehto on ollutkin.

Suurin ongelmahan on siis ollut nimenomaan tuo sokeri. Niin makeisissa kuin limukoissa. Vaikka limukoissakin olen kyllä onnistunut vuoden jo lipittämään pääpainoisesti sokerittomia tuotteita, mutta eivät nekään hyväksi oo.

Eilen jo vedin yhden kerran tuo GoFatGo:n kotitreenin ja kohta olisi tarkotus lähteä taas sen kimppuun ja aamupalan tekoon. Sitten iltavuoroa kohti :)

Tämän hetkisessä sijaisuus paikassa olen viihtynyt todella hyvin. Mukavaa vaihtelua on ollut. Ja on ollut mahtava kun ollut aikaa jutella ja touhuta kunnolla vanhusten kanssa ilman kiirettä :) Olen siis ollut pienemmissä yksiköissä nyt touhuilemassa.

Mutta nyt hommiin, että saa päivän käyntiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)