perjantai 13. tammikuuta 2012

Poropiiras

Mukavasti jäi eräänä päivänä tekemääni poron käristystä, jonka päätin sitten säästää ja käyttää hyväksi suolaisessa piiraassa. Ohjeen määrät ja mitat on vedetty ihan omasta päästä niinkuin aineksetkin.


Pohjana se helpoin ja paras - Myllyn Paras suolainen piiraspohja


Täytteenä:
Epämääräinen määrä valmista poronkäristystä
Juustoraastetta noin 1½
mausteita oman mielen mukkaan
150g raejuustoa
Kasvissuikale pakaste sekoitusta
Paprikaa oman maun mukaan esimerkiksi useampaa väriä sekaisin

2 kanamunaa
2dl ruokakermaa tai maitoa

Kaikki täytteet sekaisin keskenään. Kaada kaulitun piirakkapohjan päälle
vuokaan. Lisää munamaito seos. Ja paista uunissa n.25-35min 175 asteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)