lauantai 14. tammikuuta 2012

Kehyksillä leikkimistä...

Viime joulukuussa DecoraFrame lähetti minulle pienen maistiaisen tuotteistaan. Ja heti kun näin paketissa
nämä kehykset ja tämän tekstikortin oli selvää, että tämä yhdistelmä löytää paikkansa eteisestä. Tovi jos toinen menikin ennen kuin yhdistelmä pääsi sinne. Sillä remonteillahan on aina tapana hieman pitkittyä..Tässäpä kuvaa kun tämä ihana yhdistelmä on jo melkein oikealla paikallaan eli odottelemassa kenkälaatikoston päällä, että joku reipas naulaisi sille seinään paikan..
Myöhemmin kesämmällä on tulossa vielä lisäää. Mutta sitä odotellessa tässä idea ja yhdistelmä kuinka kyseisen firman kortteja voisi käyttää esimerkiksi...


Tarvitaan: Ikean Ribba kehys, jota muuten löytyy viidessä erivärissä
               2 kpl valokuvaa
               1 kpl  DecoraFramen sisustuskortteja


Ideana on, että kehyksen kahteen reunimmaiseen kohtaan tulee valokuva ja keskelle tulee sisustuskortti.

Tässä muutama esimerkki idea:

- Täällä asuu prinsessa kortti sopii hyvin pienen prinsessan kahta kuvaa koristamaan. Tai vaihtoehtoisesti Söpö tai Smile  kortti. Jälkimmäinenhän sopii hyvin myös pienelle prinssille :)

- Musta love kortti sopii hyvin koristamaan rakastuneen parin kuvia. Tai miksei myös hääparin kuvia? Oiva lahja ystäväparille tai hääparille.. Ja aivan varmasti myös jokaisen teinitytön (ja miksei monen muunkin) unelma ja ihastus, jos keskellä esimerkiksi jompi kumpi näistä kaunokirjoitus Love tai Love sydämellä ja reunoilla kuva esimerkiksi lemmikkieläimistä. Jotenkin näen sivukuvina kaksi erinnäköistä chihuahua hauveliinia ;))

- Saapa näistä korteista taiottu muiston itselleen tai tupaantuliaislahjaksi ystävälle. Ajatellaanpa esimerkiksi tilannetta, jossa tontilla on ollut aikoinaan esimerkiksi -50 luvulla vanha talo ja nyt sen tilalle täysin samalle paikalle on rakennettu päälle uusi talo. Tai esimerkiksi kun vanhatalo on remontoitu niin, että ulkokuoren väri on vaihtunut ja lisäosakin on rakennettu. Tai vain ulkovuori vaihdettu ja väri muuttunut ja seuraava siihen muuttanut sukupolvi tehnyt omat pienet istutuksensa ja muutoksensa. Tai vaikka uusi talo etu- ja takapihalta kuvattuna. Mikä toisikaan näm kuvat paremmin esille kuin asetella ne rinnakkain samaan kehykseen ja keskelle kaunis sisustuskortti kuten Omakoti kullan kallis tai Home sweet home.

Tässä esimerkki kuva (kaikki kuvat nappailtu googlen kautta):- Helppo tapa koota koko perheen kuvat samaan kehykseen on yhdistää ne Family kortilla. Toiseen reunaan kuva vanhemmista kahdestaan ja toiseen reunaan yhteiskuva lapsista.


Jos kuvien värisävyt poikkeavat toisistaan, voidaan niistä aina tehdä yhteneväisemmät muokkaamalla kuvien värisävy esimerkiksi harmaaksi, mustavalkoiseksi tai seepian väriseksi. Näin ne sopivat kuin nakutettu toisiinsa värimaailmoista huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)