perjantai 13. tammikuuta 2012

Miksi teidän pitäisi valita juuri minut? Ööö..

Kuten otsikkokin antaa vihiä tänään pitäisi lähteä työhaastatteluun. Kaksi päivää olen miettinyt mitä mihinkin mahdolliseen kysymykseen vastaan, mutta pää lyö tyhjää! Ehkä ne oikeat vastaukset tulevat lopulta kuin itsestään. Tai sitten juurikin nuo öö..öö..öö..

Eilen sain sairastelujen jälkeen taas skarpattua itseni hyvässä seurassa salille treenailemaan. Tunteroinenhan siellä tulikin täysillä huhkittua ja vielä illalla lumitöitä päälle. Tänään sitten taas sama homma :) Kyllä tuntuu mukavasti jaloissa!

Ensi viikko lienee hiljaisempi bloginkin puolella, sillä huomenna alkaa 7päivän työputken sijaisuus uudessa paikkaa. Mutta eiköhän sitä jossain välissä tännekkin ehdi rustailemaan jotain ;) Ainaki vähän fiiliksiä työhaastattelun pohjalta ja tuon uuden paikan pohjalta, jossa ennen en ole kertaakaan ollut. Mutta toivotaan, että kaikki sujuu niinkuin pitääkin.

Entinen työkaveri soitteli eilen ja puhuttiin pitkä tovi ja purettiin molemmat vähän ajatuksia. Teki terää vaihtaa vanhan ja nuoren vähän ajatuksia & mietteitä. Eihän meillä ookkaan tuota ikäeroa hänen kanssa kuin vaivaiset 44 vuotta.

Eilen posti toi minulle tilaamani Acai marja jauheen sekä samaista ainetta mehuna ja Goji marjoja. Näistä luvassa oma postauksensa, kunhan ehdin tuota luonnos kansiota täällä blogissa taas purkaa :)

Mutta nyt laittelemaan itseä pikku hiljaa ja valmistautumaan haastatteluun :) Pitääkähän peukut ja varpaat ristissä! ;)

1 kommentti:

  1. Pistän sormet ja varpaat ristiin :) Kyllä kaikki menee hyvin, olet vain ihana oma itsesi!

    VastaaPoista

Kommentti on aina tervetullut! :)