sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Lauantai murkinaa - again


Viikonloppusin on ihana laittaa ruokaa rauhassa. Ja niinpä oli myös eilen lauantainakin. Saa nähdä mitä gourmee kokki tänään keksii. Liekkö vuorossa ihan perusmakarooniloota.

Tänä lauantaina herkuteltiin kuitenkin kanafileillä, kaupan maustevoinapeilla ja itse tehdyillä uunissa paistetuilla lohkopotuilla+porkkanoilla. Kaveriksi vielä kylkeen kurkku-kesäkurpitsa kuutiota ja salaatin lehtiä. Ja pottujen dipiksi perus ketsuppia ja uutena kokemuksena Auran Kurkkumajoneesia. Aivan taivaallisen hyvää <3 Siis tuo majoneesi, mutta niin oli kyllä itse ruokakin vaikka itse sanonkin :)

2 kommenttia:

  1. Kuvaa katsellessa uskon sen että ruoka on hyvää ja nyt mietin pitäisikö tässä oikeasti lähteä jonnekin kurssille opettelemaan tuota ruoanlaittoa. Pidän aivan liikaa hyvästä ruuasta mutta olen täysin kädetön mitä valmistuspuoleen tulee. Harmittaa vaan kun täältä korvesta on matkaa kaupunkiin missä noita kursseja järjestetään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhana 4H:laisena voin vaan todeta, että tekemällä oppii parhaiten :) Tuokin on siis loppupeleissä ihan perusruokaa, mutta kun vaan malttaa tehdä rauhassa niin sen ruuan saa ajatuksella aseteltuakin siihen lautaselle :) Mutta uskon, että myös kotona voi oppia jos vaan haluaa :) Kunhan vaan on kärsivällinen ja lähtee perusjutuista liikkeelle :) nimimerkillä ei mikään gourmee kokki todellisuudessa

      Poista

Kommentti on aina tervetullut! :)