sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Hurahtanut viikko


Jonnekkin kaukaisuuteen on taas hurahtanut viikko. Tuntuu, että viikko meni ja oli eikä juuri mitään saanut aikaiseksi. Toisaalta kun alkaa miettimään tarkasti niin on sitä ihan oikeasti jotain saatu aikaiseksikkin. Olen taas nimittäin koluuttanut (vaihteeksi) kaappeja läpi ja laitellut nettikirpparille myyntiin rojua ja rompetta :) Jonkin verran on myös osansa saanut UFF:n keräyslaatikko ja ihan normi roskakorikin. Ja on kyllä myös parit ihanat löydöt nettikirpparilta eksyneet itsellekkin omaan kaappiin. Perjantaina tein nimittäin toosiii hyvät vaatekaupat. Sain edulliseen paketti hintaan mm.pipon, farkut, haaremicaprit, tunikan, topin jne. :) Todella tyytyväinen olen kauppoihin.

Uus pipo sovitteilla

Karkkilakko on tuntunut repeävän liitoksista. Kuitenkin järki on huutanut yhtä aikaa vastaan ja aisoissa on pysytty. Olenkin herkutellut uusilla ihastuksillani (kylläkin hinnakkailla) eli Parrotsin irtopähkinöillä. Ja kyllä, osa niistä on ollut SUKLAAkuorrutteisia ja osa jogurttikuorrutteisia. Mutta karkkilakossa silti väitän olevani - sanoi kuka tahansa mitä tahansa. Nuissa pähkinöissä on se hyvä puoli, ettei paljoa saata syödä kerralla saati päivässä. Ja tiedän, että suositus määrä olisi kourallinen ja ihan naturellina. Mutta saa sitä joskus ja itseasiassa PITÄÄKIN joskus vähän herkutella :)

Toinen ihana rakkaus ruoka ihastus <3

Monenlaista pientä rautaa on ollut tulessa viime aikoina. Yhtenä niistä on ollut kuten aikaisemmin jo taisinkin mainita intialaisen päähieronnan tekemisen aloittaminen jälleen. Muutama hieronta takana ja tuntuu pienen tauon jälkeen omalta jutulta.

Lisäksi olen yrittänyt yhteistyössä RunoTalon Sarin kanssa saada pystyyn tuttavapiiriini viikon päähän aarrekartta iltaa, mutta saa nähdä saanko porukkaa kasaan iltaan.. Toivotaan, että saisin. Jos en niin sitten täytyy odottaa aikaa parempaa :) Kuten eräässä RunoTalon kuvassakin lukee "Parhaat asiat tapahtuvat pakottamatta". Ja näinhän se on :) Ja itse uskon, että kaikella on aina paikkansa ja aikansa ja tarkoituksensa.

Ensi viikola tulee kevyt laskeutuminen ja paluu työelämään 4päivää, joka tekee kyllä terää. Mukava päästä koti ympyröistä välillä vähän muuallekkin :) Vaikkakin ainakin Onnille tämä minun kotona olo on ollut ihan hyvää tekevä juttu. On ollut aikaa murulle ja on saanut juosta paljon vapaana.Eilen myös vihdoin ja viimein toteutukseen pääsi kierrätys systeemi jota olen suunnitellut pienen iäisyyden. Ennen on siis vain kerätty lehdet, pullot ja pahvit. No nyt pääsee mukaan myös patteritkin, jotka tulevat tuonne ylimmän hyllyn lasipurkkiin. Ja valkoiseen koriin pienmetalli ja lasi. Kuhan saisi vielä miehenkin innostettua tähän mukaan..

Loppuun vielä viihdykettä kauppalista löydön muodossa:
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)