tiistai 1. tammikuuta 2013

Uuden vuoden jälkeistä elämää...

 Uusi vuosi on vaihtunut ja eka päivä "uutta hyvää ja terveellistä" elämää on takana. Inspiraatio on taas löytynyt ainakin toistaiseksi ja kuri on oman käden kautta kova. Karkiton pysyi yli joulun ja uuden vuoden. Ja kuten kerrottu sitä olisi tarkoitus jatkaa helmikuun loppuun. MUTTA nytpä minä olenkin päättänyt, että palaan karkin syöntiin kun tavoitepaino on täysi. Eli 65kiloa mittarissa. Tällä hetkellä en vain kaipaa karkkia elämääni lainkaan. Muutenkin nyt vuoden vaihteen jälkeen olen päättänyt vetää tiukempaa linjaa. Mulle kun ei passaa sellainen pelkkä kevyt rajoittaminen tai, että syön vain pikkusen. Se on joko täyskielto tai sitten vapaus syödä miten haluaa. Muu ei toimi - se on nähty!

Uusi vuosi kului rauhallisissa merkeissä kotona. Käytiin Kemissä katsomassa kaupungin ilotulitusta minun iltavuoron jälkeen ja sitten kotiin saunomaan, syömään tortilloja ja ampumaan omat raketit. Unohtamatta tinojen valamista. Tinat ennustivat Onnille siankorvia, miehelle harrasteautoa (siinä kuulemman näkyi selvät sylinterit sun muut vai mitä net on) ja meikäläiselle yhtä monijakoista elämää kuin tähänkin asti eli eloisa elämä jatkuu - ikiliikkuja jaksaa porskuttaa :)

Tänä aamuna ikiliikkujaa vain olisi laiskottanut! Nautiskelin ihanan, terveellisen ja monipuolisen aamupalan. Ja ajattelin, että äh käperryn sohvan nurkkaan lepäilemään. Mutta miespä kysyi, että pääseekös Onni tänään lenkille. Minä siihen, että:" ei tänään huomenna sitten." Johon mies totesi, että: "miksi jättää asioita huomiseen kun sen voi tehdä jo tänään ja mistä tiedät millainen ilma huomenna on? Nyt on hyvä ilma!" Eli siis voitte kuvitella olin heti vuoden ensimmäisenä päivänä lankeamassa laiskuuden suureen allikkoon. Mutta minäpäs otinkin itseä niskasta kiinni ja lähdin Onnin kanssa tarpomaan kilsan lenkin umpi hangessa :) Alussa ja lopussa lunta oli nilkkoihin asti, mutta muuten lunta oli lähes koko ajan meikäläisen pohkeeseen asti. Hiki tuli ja mukavaa oli! Välillä kun alkoi tympäsemään ja tuntu, että loppuu kunto kesken niin aloin hyräilemään itsekseni Cheeckin laulua:" Ne tekee töitä sen eteen.." ;) Laulussahan lauletaan rahasta, mutta itse vaihdan aina mielessäni ennemmin kohteeksi vartalon.

Onni lumen keskellä
Ei mun kengät mitenkään täynnä lunta oo, vähän vaan!
Mutta hymy ei hyydy, vaikka hiki tuli!

Eilen sain pari aivan ihanaa kommenttia. Ja voitteko uskoa, hyvä ettei kyyneleet tullut silmään onnesta niitä lukiessa :) Tuli niin hyvä mieli kun joku minulle tuntematon toivoo aidosti puolestani hyvää :) (Miten niin hormoonit jyllää??)

Tässä teillekkin nämä kaksi ihanaa kommenttia:

"Irina - White & Fresh on lisännyt kommentin tekstiisi "Katse vuoteen 2013 - minä, blogi ja Toukasta perho...":

Monilta osin kirjoittamasi tavoitteet voisivat olla minunkin kirjoittamat. Toivon sulle noita kaikkia asioita tapahtuvaksi ja että voisit vuoden päästä sanoa toteuttaneesi ne kaikki. <3

Onnea ja menestystä vuodelle 2013!"


Ja toinen....

" Kiki on lisännyt kommentin tekstiisi "Katse vuoteen 2013 - minä, blogi ja Toukasta perho...":

Oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja toivottavasti kaikki toiveesi toteutuvat :)"Ja arvatkaa mitä muuta? Olen ehkä vihdoin kokenut ahaa-elämyksen siinä millainen haluan blogini sisällön olevan. Siis vihdoin tämä ahaa-elämys on koettu ja todettu ;) En lähde ruotimaan tätä sen enempää, koska te tulette näkemään kyllä sen postauksissa vastaavaisuudessakin ja kuvissa. Mutta vihdoin sain ratkaistua siis oman pään sisäisen ristiriidan siitä mihin suuntaan haluan tätä viedä. Tarkemmin en lähde myöskään ruotimaan mitä en halua blogin olevan, vaikka pikkusen tekisi mieli sanaista arkkuani raottaakkin, mutta yritän hillitä itseni tällä kertaa ;D

Ja arvatkaa mitä vielä? Mepä saadaan ensi viikolla sälekaihtimet! Jesh! Eli viimisetkin -87 vuoden rullaverhot saa väistyä! Jee! :)

Mutta nytpä tämä emäntä lähtee tekemään suunnitelmia seuraaville viikoille vähän, että mitä urheilua urheillaan minäkin päivänä ;) Työkaveri sai nimittäin minut houkuteltua ensi viikolla lähtemään spinningiin ja seuraavaksikkin viikoksi sovittiin tärskyt niissä merkeissä! Ja pilateksen aloitan 14.1 <3 Vihdoin pääsen ihan oikeasti kokeilemaan sitä kunnolla.. Me like!

Leppoisaa tiistaita!    

2 kommenttia:

  1. Hyvä, että ilahdutti :) Jään mielenkiinnolla seuraamaan, että mihin suuntaan ahaa-elämys johdattaa blogiasi :) Leppoisaa tiistai-iltaa myös sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun sanasta arkkua oikeasti täytyy pitää nyt kaksin käsin kiinni, koska sieltä meinaa päästä vähän turhan kovia sanoja tietyn tyylisiä (LUE: pinnallisia) blogeja kohtaan. Kuvittelin ennen, että itsekkin haluan blogini kuuluvan samaan kategoriaan, mutta mutta.. Olen nyt kokenut tuon valaistumisen tämänkin asian osalta, mutta aika näyttää miten se teksteissä yms näkyy :)

      Poista

Kommentti on aina tervetullut! :)