keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Tärinää ja vapinaa kera odottelun


Näihin kirjoihin palataan myöhemmin...

 Tämä päivä ollut oikea touhun päivä. Aamulla touhuilin tohinalla vähän koti rästihommia pois ja lueskelin taas kertaalleen Anna-Leena Härkösen - Ei kiitos kirjaa. Sitten täytyikin jo rientää asioille. Must to do-listalla oli tänään liikunta- ja kulttuuriseteleiden haku (no niitä ei saanutkaan vielä), kaupassa käynti, miehelle takin ettiminen (jotta voidaan lähteä illalla sitten vielä sovittamaan se), kirppispöydän varaus helmikuulle, pankissa käynti (jossa oli ehkä muutama muukin odottelemassa tiskile pääsyä) ja kirjasto käynti. Paikkoja siis riitti kierrettäväksi yllin kyllin ja kylläpä sitä taas asioilla vierähtikin 3 tuntia ja salilla neljäs tunti :)

Kirjastosta löytyi taas aivan huippu hyviä kirjoja iso kasa, mutta kuten kuvatekstikin lupaa niihin palataan myöhemmin. Kirjaston täti ettivät mulle isolla joukolla yhtä kirjaa joka oli pääkirjastosta kadonnut ja autokirjastossa oli se vielä, mutta silti sitä ei tuntunut mistään löytyvän. Pitää ehkä lukea tämän heidän suuren vaivannäkönsä takia tämä kirja useampaan otteeseen ;)

Hiukset pystyssä salilta kotia lähdössäSalilla vedin aivan huippu hyvän treenin! Vihdoin pääsin tekemään 12 toistolla (siis jos joku ei vielä tiennyt mulla on noususuhdanteinen ohjelma - eli 4viikon välein toistot vähenee, mutta painot nousee). Parin viikon salitauko oli takana vakkari salilta, mutta huomenna taas treenaamaan sali treeni päivällä + illalla spinning.

Sulkujen sisällä, mitä painot on olleet aloituksessa 4treeniviikkoa + 2 väliviikkoa sitten!

Salilla tein perinteiset alkulämmittelyt 10minuuttia juoksumatolla nopealla kävelyvauhdilla. Sitten saliin tekemään askelkyykkyä ja hauiskääntöä 4 kilon (3kg) käsipainoilla. Siihen perään lonkan ojennusta taakse 20kg (15kg) 2x12 ja lonkan taakse loitonnusta 10kg (5kg) 2x12.

Sitten pääsin penkkipunnerrushommiin, jossa laitoin ekaa kertaa tangon (17kg) lisäksi pari pikku kiekkoa, joiden painoa en mistään kyllä löytänyt. Sitä kuitenkin 3x12. Siihen perään 4kilon (2kg)  käsipainoilla vinopenkkipunnerrusta 3x12. Sitten ristikkäistalja työntöjä 15kilolla, jossa ennen ollut 10kg ja ensi kerralla taidan palata siihen 10kg kun tuntuu, että tuolla 15kg:lla ei ihan tarpeeksi puhtaasti sarjat menneet.

Sen jälkeen lähdin saliin rääkkäämään kroppaa käsipainoilla, levypainolla ja kahvakuulalla. Eli vartalonkiertoa (levypainolla), vipunostoja sivulle (käsipainoilla), punnerruksia (kahvakuulalla) ja suoria&vinoja vatsalihaksia (kahvakuulalla) ja ojentajia (käsipainolla).

Loppuun vielä 5min jäähdyttelyä toooosiii rauhallisella vauhdilla. Tämän treenin jälkeen nimittäin tuntui, että ei saa kenkiä sidottua :D

Ruokaväli venyi aamupalan jälkeen luvattoman pitkäksi, mutta sitä sattuu ja tapahtuu. Silti pysyin kiltisti terveellisellä linjalla eikä sorruttu epäterveellisiin himoihin, VAIKKA valkoiset piparkakut mulle huutelikin keittiön pöydän mariskoolista.


Loppuun vielä kuvaa siitä kuinka ihanan paketin minä sain maanantaina <3 Paketti on Hyvä kiertämään haasteesta, johon osallistuin. Ja tällaisen ihanan patalapun sain sekä lisäksi ihanat marimekon patalappu servetit :)

Tänään alkaa Jutta & Superdietti Liviltä - JESH! Sitä jos mitä minä olen odottanut! Sekä puolessa välissä kuuta starttaavaa Iholla sarjaa :)

 Miten teidän uusi vuosi on lähtenyt käyntiin? Ja odotatteko te innolla jonkun sarjan alkua?

Nyt Onnin pissatus hommiin ja sitten hakemaan miehen kanssa se takki hälle.  Tsemppiä jokaisen keskiviikkoon! 

  

6 kommenttia:

 1. Juttaa odottelin ja Iholla sarjaa vielä suuremmalla innolla :) Mitään superdieettiä ei tule noudatettua mutta seuraan suurella mielenkiinnolla ihmisiä, jotka kykenevät sen tekemään :) Todella kaunis patalappu, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin on ihan omat "superdietit" menossa :) Tulin siihen tulokseen, että minulla on kaikki mitä jo tarvitsen eli kahvakuula ohjelma, venyttelyohjelma, saliohjelma. Ja toivotaan että sen tuen ja kannustuksen hoitaa koti koutsi eli rakas aviomies ja vielä ankarampi koutsi Onni-koira ;) sekä meidän kilon karisuttaja ryhmän tuki. Ja kun ruokavaliota yritän kuitenkin tehdä järkiperäiseksi ja helposti sovellettavaksi. Siitä ehkä myöhemmin postauksena lisää :) Ja tuo patalappu oli kyllä aivan ihana! Juuri meidän keittiöön sopiva väritykseltään :)

   Poista
 2. Tervehdys!
  Olit käynyt Luostarissa ja päätin seurata jälkiäsi tänne katsoakseni mitä täältä löytyy ja löytyyhän täältä!
  Hyviä juttuja, joten laitan sun blogisi Luostarin seinälle että muutkin osaavat sitten tulla. Blogini lukijoissa on muutama aktiivisesti salilla käyvä ja muutenkin kuntoilua harrastava sekä innokaita kirjafaneja onkin sitten useampikin. Koitan muistaa mainostaa / mainita huomisessa tekstissä teikäläisen blogin niin sitten on saatettu tämä blogi lukijakuntani tietoon, toivottavasti homma poikii teikäläiselle lukijoita. Henkilökohtaisesti aioin poiketa täällä aktiivisesti lueskelemassa, nyt on valitettavasti painuttava kommailemaan oman blogin jutut ja muiden tekstit joten en ehdi enempää tuotantoasi lueskella mutta viikonloppuhan on tulossa ja sitä myöten aikaa. Palaamisiin!

  VastaaPoista
 3. Jutta ja superdieetit katsoin äsken, olinkin sitä jo odottanut. Muutama vuosi sitten osallistuin Go fat go-haasteeseenkin ja sieltä onkin jäänyt mainio aamupala tähän päivään asti (ja iäti eteenpäin): kaurapuuro raejuustolla ja mehukeitolla. Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kattelin tänä aamuna netistä ohjelman :) Itse myös olin vuosi sitten GFG:ssä mukana ja itse myös opin sieltä tuon raejuuston syönnin ja sen, että sitä voi ihan oikeasti sekottaa puuroon ja se maistuu hyvältä :) nuo kaupan mehukeitot on omaan makuun liian lirua, mutta niitä vois juomamuodossa alkaa taas nauttia :)

   Poista

Kommentti on aina tervetullut! :)