maanantai 7. tammikuuta 2013

Unelma vartaloa ja ryhmäliikuntaa

Kuva lainattu täältä

Aamu on mennyt taas vaihteeksi rästihommia touhutessa ja ihan "vähän" koneella istuessa. Nyt aloin nopeasti kirjoittelemaan vähän jotain ennen kuin sälekaihtimien asentajat tulevat. Kuten sunnuntaina kävinkin täällä kertomassa paino oli ihanasti laskenut <3 Ja sen myötä vähän itselle pientä motivaattori palkinto taulukkoa kasailin. Mutta siitä myöhemmin lisää omassa postauksessaan.

Keskustelin miehen kanssa toissapäivänä unelmavartalosta. Ja näytin hälle yllä olevan kuvan, jonka löysin Every step matters-blogin postauksesta. Juuri tuollainen voisi olla minun unelmavartaloni. Eli hieman muotoja, ei liian laiha eikä liian lihava. Ehkä jalat voisivat olla hieman vielä timmimmät kuin tuossa kuvassa. Mutta hyvin pitkälle tuollainen olisi jees. Ja toivottavasti nyt mennään sitä kohti salitreenien, ruokavalion ja muiden liikuntojen myötä.

Viime viikon liikunnat näytti tältä:
Tiistai - umpihankikävelyä 1km
Keskiviikko - salitreeni
Torstai - salitreeni päivällä ja illalla spinning 1h
Perjantai - lepopäivä
Lauantai - Kahvakuula jumppa kotona 20min
Sunnuntai - 40minuutin reipas lenkki pulkkaa ja kyytiläistä vetäen

Ei siis huono viikko lainkaan. Tuosta torstain spinning treenistä lupasin kertoa teille ja saamanne pitää. Tuntihan oli siis MÄKIspinning eli paaaljooon polkemista seisaaltaan ja kovilla vastuksilla. Tunti oli hyvä :) Se oli hyvä ehkä juuri sen takia, että kerrankin päätin antaa itsestäni tunnilla kaiken. Yleensä olen hieman varauksellinen tunnilla ja "säästelen" eli Sannaa lainaten himmailen tunnin alkupätkän ja pelkään, ettei voimat riitä tunnin loppuun saakka. No tälle tunnille painelinkin asenteella, että nyt kaikki irti. Koska mihin minä oikeasti muka säästelen niitä voimia siellä tunnilla? No niinpä! En yhtään mihinkään! Joten painoin tunnin läpi täysillä ja hyvin jaksoin silti koko tunnin! Ja tunsin tehneenikin jotain ihan tosissaan :) 

Huomenna sitten uuteen koitokseen intervalli spinningin muodossa. Tänään taas pääsee kokeiluun tankotanssi (o.ou) ja sen jälkeen lähetään pelailemaan pitkästä aikaa tunteroiseksi sulkapalloa, joten kilot saa taas kyytiä! 

Viikonloppukin tuli ja meni. Olen taas päivissä sekaisin niin komeasti, ettei toista. Perjantaina käytiin saattamassa miehen isomummo haudan lepoon ja kauniit oli hautajaiset <3 Lauantai ja sunnuntai puolestaan taas kului töissä osaksi päivää. Ja tänään nautin vapaista, mutta huomenna suuntaan taas töihin 4 päivää. Joten pariksi päiväksi on ehkä luvassa ajastettuja postauksia niistä näistä aiheista, jos meinaan nimittäin ehtiä kuntoilla, laittaa ruuan, hoitaa parisuhdetta, helliä Onnia, pitää kotia kunnossa ja ihan oikeasti vielä käydä siellä töissäkin ;) Eli voi olla että loppuu tunnit taas kesken blogin kirjoittelun osalta, mutta uskon että myös tänne putkahtelee taas tekstiä yhtä varmasti kuten aina. Sillä aina niitä sopivia välejä jostain löytyy :)

Nyt tää likka alkaa oottelemaan asentajia paikalle ja sillä välin vähän valmistelee paria blogi tekstiä tänne jossain vaiheessa tulemaksi. 

Mukavaa alkanutta viikkoa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)