tiistai 8. tammikuuta 2013

Laiskan pulska iltaMinun PITI jaksaa lähteä tänään intervalli spinningiin, mutta myönnän, että laiskuus vei veronsa. Toisaalta taas hyötyliikuin kotona siivouksen merkeissä. Puhtaat lakanat pääsivät sänkyyn, pyykit telineeltä koriin ja kaappiin ja heiluipa tuo imurikin vielä tuossa. Välillä on pakko pitää koti-iltoja jo oman jaksamisenkin kannalta ja avioliiton kannalta. Vaikka eilinenkin oli kotipäivä, mutta illan olin sitten tankotanssi tunnilla ja sulkapalloa pelaamassa. Mutta kun ei se ole sama asia kun mies on päivät poissa ja vain illat kotona niin olisi mukava nähdä toistakin muutakin kuin vilaukselta. Ja huomennapa sitä taas viiletetään iltamenoissa kun liikunta jutut oottaa. Eikä kotikaan siistiydy itsestään. Oliko tarpeeksi tekosyitä? ;) Ja ei, nyt ei joku saa kirjottaa että olisithan voinu kotona kahvakuulailla :D Joskus on pakko antaa itsensä myös levätä :)

Muutenkin tämä päivä on tökkinyt eikä mikään oo tuntunu olevan hyvin. Mutta retkahduksiltakin vältyttiin kun mietin, että haluan herkuttoman tammikuun ja että haluan, että nyt kun tuloksia on alkanut vihdoin tuleen niin niitä tulee myös jatkossakin. Tilivelvollinenhan olen virallisesti vain itselleni, mutta myös epävirallisesti totta kai koti koutsille (aviomiehelle ;) ), painoryhmällemme ja teille ihanille lukijoille. Joita oli muuten tullut lisää! Aivan mahtava juttu! :) Tää ilahdutti paljon!

Eilen tosiaan kävin kokeilemassa tankotanssia. Olihan se aika kokemus :D Ja tänään on kyllä tuntunut hauiksissa eilinen! Tunti oli jees ja ylitin itseni esiintymällä niissä perhanan minishortseissa ihmisten ilmoilla :D Uutta tankotanssi lupausta minusta ei kuitenkaan tule ja homma jää kerta kokeiluun. Vinkkinä kuitenkin tunnille menijöille: miesten bokserit on ihan hyvät minishortseiksi ja ottakaa pyyhe tangon hinkkaamista varten mukaan.

Lisäksi käytiin eilen pelaamassa miehen kanssa pitkästä aikaa 45minuuttia sulkapalloa ja kyllä huomasi kunnon kohenneen sitten parin talven takaisista pelikerroista :) Paljon paremmin jaksoi juosta ja virtaa riitti!

Huomisen liikunta suunnitelmat leijuvat vielä osaksi ilmassa. Suunnitelmia olisi monenkin näköisiä, mutta pitää vielä tuumailla, että kutsuuko sali + mahavek vaiko uimahalli + mahavek. Palaamme siis asiaan kunhan vain ajatus taas kulkee! :)


Loppuun vielä pakko laittaa minun Hyvinvoinnin tavaratalon ostoksista kuvaa. Eilen tilasin ja tänään oli jo perillä smartpost automaatista noudettavaksi! Ei paha! :) Näistä(kin) siis lisää luvassa myöhemmin. Sen verran selvennettäköön, että kuvassa on kookosvettä, kookosöljyä, psylium jauhetta ja laveran kasvojen kuorinta ainetta. Kaikki uusia kokemuksia! Mutta varmasti sitäkin mielenkiintoisempia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)