sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kevät kodin piristystäOlohuone sai piristystä kevät verhojen vaihdon myötä. Sekä sohvalle ilmestyi kaksi uutta tyynynpäälistä Ellokselta, jotka sopivat hyvin kevät-kesä verhomme kanssa :) Taas huomasi kuinka ei tarvi kuin jotain pientä niin heti muuttuu ilme.
Olivia Text -tyynynpäälinen 8,95€
Avery tyynynpäälinen 8,95€


 Ja nyt meillä on vihdoin ne. Nimittäin sälekaihtimet. Ei enää ärsyttäviä huonosti toimivia rullaverhoja.
Tässäpä myös ihana kulmahylly, jonka joulupäivänä meille kotiutin isäni ja hänen hellunsa luota. Heille oli jäänyt ylimääräiseksi kulmahylly, jonka minä sitten päätin pelastaa olohuoneeseemme.

Vessaan on taas löytänyt vaaleanpunaisen korostus kevään kunniaksi takaisin.


Saippuapullo H&M:ltä


Kasvopaperia myöten pinkkiä-liilaa ;)

Myös makuuhuoneet kokivat myllerrystä eräänä torstai iltana kun innostuttiin vaihtamaan meidän makuuhuonee isosta makuuhuoneesta pikku makuuhuoneeseen. Oliko tarpeeksi vaikeasti sanottu? ;)
No ilmehän muuttui kummasti. Tuo pieni makuuhuonehan siis remontoitiin noin vuosi sitten ja iso on yhä -87 vuoden alkuperäisissä kuoseissa. Tämä muutos oli tulevaisuudenkin kannalta helpompi, sillä sitten kun päästään jossain vaiheessa remppaamaan isoa makuuhuonetta niin silloin tavaroiden siirto on helpompaa kun ei ole mitään isoja huonekaluja kuten sänkyä siirrettävänä ja muutettavan esim. olohuoneeseen väliaikaisesti. Ja muutenkin vaihtelu virkistää. Tässäpä kuvia muutoksesta:

 Entinen makuuhuone - nykyinen työhuone (remppaamaton)


 Entinen työhuone - nykyinen makuuhuone (rempattu)

Sen verran vielä muutosta tulee makuuhuoneeseen jossain välissä, että lipaston päällä näkyvä lamppu muuttaa yöpöydälle kunhan saan haettua toisen samanlaisen sen kaveriksi. Ja ikean laatikko lamput saavat lähteä.

Myös keittiö on kokenut aikamoista myllerrystä eikä se ole vielä valmis. Joten siitä myöhemmin lisää omassa postauksessaan.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)