maanantai 28. tammikuuta 2013

Keittiöremontti


Keittiö ennen
Ennen keittiö oli vähän ahdas ja puunvärinen. Myös kahvat olivat puuta. Keittiönpöytä oli 4 hengen pöytä ja aina jos porukkaa tuli enemmän kylään niin osa joutui istumaan olohuoneessa tai hakemaan tuoleja muista huoneista ja istumaan seinän viereen. Lisäksi keittiötasot menivät kolmella eri korkeudella. Liesituuletinkaan ei ollut varsinainen liesituuletin vaan talotuuletin. Tasojen alla oli vanhat loisteputki lamput ja seinillä -87 vuoden tapetti.

Tällä hetkellä kuitenkin keittiö näyttää tältä:


Pöytä on vaihtunut 6 hengen isoon ruokaryhmään ja tapetit ovat samat kuin uusitussa "käytävässämme".  Ja samalla vähän puolivahingossa myös keittiönlamppu vaihtui Ikean Kryssbo lamppuun.


Talotuuletin on vaihtunut pienempään ja näppärämpään ulos vedettävään liesituulettimeen. Tuuletin on Ikeasta ja nimeltään LUFTIG BF325.

Myös vanhat loisteputki työvalot saivat lähteä ja tilalle tuli Ikean Dioder led-valosarja, jotka voi yhdistää toisiinsa. Sama valosarja tuli myös kaapiston yläosaan.Tasot vaihdettiin uusiin, saareke sai siirtyä sivuosaksi, keittiön kaapit maalattiin ruiskumaalilla ulkopuolelta 2 kertaa ja sisäpuolelta kerran ja myös kahvat vaihdettiin.

Myös aikaisemmin tuunaamani resepti taulut ovat löytäneet paikkansa.

Vielä kun saadaan välitila kaakeloitua, katto & lattia vaihdettua niin voin sanoa olevani enemmän kuin tyytyväinen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)