perjantai 21. joulukuuta 2012

Testissä sappisaippuaRuohonjuuren verkkokauppa (klik klik!) sponsoroi minulle tässä taannoin ihanan paketin heidän puodistaan ja  paketista löytyi mm. sappisaippuaa. Nytpä sappisaippua pääsikin sitten totaaliseen testiin.

Testasin saippuaa valkoisen lakanan kahteen tahraan. Molemmat tahrat olivat pieniä veritahroja. Toinen tahroista oli käynyt kahteen otteeseen jo pesussa eli tahra oli vanha. Toinen taas oli ollut tahraamassa lakanaa n.2 viikkoa.

Tähän tuoreempaan tahraan sappisaippua toimi hyvin, mutta sinnikkäs vanha tahra ei irronnut. Pointsit kuitenkin sappisaippualle helppokäyttöisyydestä, riittävyydestä ja siitä, että se irroitti edes tuoreemman veritahran, sillä veri on tunnetusti yleensä tiukassa lähtemään pois. Tai ainakin näin olen kuullut sanottavan.

Täytyyköhän seuraavalla kerralla kaataa tahallisesti punaviiniä johonkin ei niin hyvälle paidalle ja pistää
saippua vielä kovempaan testiin ;)

2 kommenttia:

  1. Meillä kestovaippailun myötä otettiin sappisaippua käyttöön ja hyvin on toiminut muussakin pyykissä :) Tietty ihmeitä se ei tee, mutta olen tyytyväinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää sappisaippua oli ihan positiivinen kokemus ja tulee varmasti jatkossakin käyttöön ittellä :) ja huomattavasti luontoystävällisempi ja ekologisempi vaihtoehto kuin vanishit sun muut mitkä ei välttis oikeasti edes tehoa ja jotka vie vain rahat

      Poista

Kommentti on aina tervetullut! :)