lauantai 17. marraskuuta 2012

Lomapäivien kulkua ja sivujen piristystä


Huhhei! Päivä on kulunut tapetteja pois rapsutellen ja siitä sitten vielä vähän tee-se-itse keittiöremppaa hieman soveltaen. Mutta siitä myöhemmin kuvia. Sen verran voin kertoa, että keittiösaarekkeemme joka aina silloin tällöin kuvissa on esiintynyt on nyt lähtenyt pois ja pakastin muuttaa taas varastoon. Ja Ikeakin kutsuu. Sieltä nimittäin pitäisi hakea uudet keittiön pöytätasot. Ja sittenkin päätettiin, että maalataan nykyiset -87 vuoden keittiökaapit ja mennään niillä vielä tovi jos toinenkin eteenpäin.

Sormet on ihan ryppyset kun päivän saikannut tapetin poistoaineen kanssa ja hartiat on jumissa samoin kun jalat. Olen nimittäin kiikkunut pitkin keittiön tasoja rapatessa tapetteja irti. Että omanlainen liikuntapäivä tämä on ollut taas :)

Hirmuisen nopeaa on lomapäivät kuluneet. Vähän harmillisenkin nopeaa :/ No onneksi tiedän, että 1½viikkoa töihin ja taas alan sitten lomailemaan ja silloin lomaa on 1½viikkoa eli todella ruhtinaallisesti. Sitä siis odotellessa. Ja silloin saan alkaa touhuilemaan jo joulujuttujakin. Vaikka onhan niitä nytkin jo aloiteltu vähän, mutta ihan täyteen vauhtiin ei vielä ole silti päästy. Niin paljon on liikunta ja remonttihommat vieneet aikaa :) Mutta hyvin ehtii vielä.

Innostuin tänään vähän uusimaan blogin taustasivuakin. Ja nyt näyttää hyvältä ja olen oikein mielissäni. Aiempi ei välttämättä ollut niin minun näköiseni, mutta nyt ilme on paljon parempi :) Samoin blogin facebook sivun kansi kuvan päivitin ja profiilikuvan. Ilme on nyt kummassakin paljon raikkaampi ja pirteämpi. Eli juuri sellainen kuin halusinkin.

Huomenna on odottamani yleisö meedio tilaisuus, johon pääsen osallistumaan. Jännittää jo kovasti! Ja josko ensi viikolla pääsisin taas jumppailemaankin kun tällä viikolla ei ole ehtinyt kuin vain salilla käymään pari kertaa. Ensi viikko on taas tiivis kun pitäisi olla yhdessä jos toisessa paikkaa touhuamassa ja tekemässä, mutta ei se ole kuin aikataulutus kysymys taas :)

Tälle illalle ei olisi enää suunnitelmissa kuin saunominen ja imuroida loput irtoroskat pois kun mies saa hoidettua oman osuutensa tapettien irrottelusta eli katkaisimien ja töpseleiden taustat :) Niihin minä en sentään uskaltanut kajota, vaikkakin patterin lähes kokonaan itse irrotinkin kun mies ei ollut kotona ;)

Mukavaa lauantaita jokaiselle <3


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)