keskiviikko 15. elokuuta 2012

Miniloma

Kävin viime viikolla kyläilemässä Kittilän suunnalla ihanan ystäväni ja hänen perheensä luona. Reissu jota minilomaksi voisi kutsua oli aivan ihana ja todella onnistunut. Uusia kokemuksia sain taas elämäni koppaan kun kävin kokeilemassa ekaa kertaa kesäkelkkarataa Levillä. Ja muutenkni pääsin ihailemaan taas pitkästä aikaa Levin kauniita maisemia! Ja nauttimaan hyvästä seurasta ja ruuasta! Ja mukavasta yhdessä olosta! 

Erityisen terapeuttinen osuus oli ajella ensin yksikseen Kittilään keskiviikkona ja torstaina takaisin. Ajatukset lepäävät hyvin kun istuu 3-4tuntia autossa pari kertaa pysähtyen ja viettää aikaa radion kanssa, josta sattuu kuulumaan ehkä nippa nappa Yle puheen kanava ja toisena joku ruotsalainen radiokanava. Tällöin on huomattavasti kivempaa vetää radio kiinni ja syventyä omiin ajatuksiin.


Shoppailultakaan reissussa ei tietysti vältytty ;) Shoppailin itselleni kahdet farkut erityisen halpaan hintaan. Toisten oikea hinta oli 119,95€ ja toisten 129,95€. Tarjoushintaan kuitenkin kumpikin 20€/per farkut. Ei paha! ;)Muiltakaan shoppailuilta ei vältytty. Nimittäin Levi Marketin pihalla oli kesätorin loppuunmyynti eli kaikki tuotteet olivat -50% paitsi grillit. Niinpä sieltä tarttui jotain pientä mukaan:


Nimittäin tällainen ihana puinen kori. Joka oli kylläkin kukille tarkoitettu, mutta revin siinä olleen muovisuojan sisältä pois ;) Lisäksi löytyi nuo korissa olevat valkoiset lasinaluset. Ja muutama pääkallo tuoppi muki seuraksi viime kesänä Tuurista ostetulle mukille.Lisäksi kyseisellä reissulla...

Opin nauttimaan aamupalasta.

Muistin jälleen kuinka hyvää tee on. Ja vieläpä ilman sokeria tai hunajaa..

Sain uutta voimaa ja inspiraatiota niin laihduttamiseen kuin sisustamiseen ja muuhunkin elämään

Oivalsin mikä minulla tökkii facebookin kanssa (kuten aarrekartassa jo viittasin ettei välini siihen ole parhaat).  

Opin etten tarvitse välttämättä hiljaisuusretriittiä voimaantuakseni vaan paikan 
vaihdon edes yhdeksi yöksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)