tiistai 3. tammikuuta 2012

Uuden vuoden aloitus...

Olisi mahtavaa kun voisin kertoa teille kuinka hienosti vuoteni 2012 on alkanut. Toisaalta se on alkanukin hienosti kunhan vain on osannut näyttää kieltä kaikelle inhottavalle ja ärsyttävälle, vaikka se joskus hankalalta tuntuukin. Joskus niitä inhottavia asioita ei tarvita montaa..

Vuotta 2012 on kulunut vasta 3 päivää, mutta olen jo saanut kuulla kunnon läksytyksen osaksi aivan syyttä suotta. Joka onkin painanut mieltäni paljon. Myös viime yönä... Toisaata se sai minut ajattelemaan asioita monelta kannalta. Ja löytämään myös uusia näkökulmia tähänkin asiaan. Sen kummemmin en ala tätä saamaani läksytystä ruotimaan.

Vuoden vaihdos ystävien kanssa oli aivan huippu. Samoin kuin juuri vuodenvaihteessa saatu uusi sohva (jolta para aikaa postaan ;) ). Myös sunnuntain lötköttely päivä rakkaan kanssa oli ihana, vaikka en saanutkaan sellaista pitsaa kun halusin ja sieltä mistä halusin..

Se mistä olen kuitenkin erittäin ylpeä on se, että eilen kävin reippaalla kävely lenkillä ½tuntia ja tänään tein ½tuntia lumitöitä. Kunpa tätä rataa vain saisi jatkettua, että joka päivä ehtisi liikkua ½-1tuntiin :) Pitäkää peukkuja pystyssä, että saan itseäni tsempattua liikkeelle!

Eli siis kun osaa ottaa oikean asenteen ja näyttää kieltä tietyille asioille voi elämä olla positiivisempaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)