keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Piupali paupali...

Tulikin eilen urheiltua vielä toinen puolituntinen pihamaalla lumen parissa! Sitä nimittäin tuli vielä lisää illan mittaan. Ja näyttipä tulleen vielä reilusti yön aikanakin. Joten puhdistus hommat odottavat.

Jonkin sortin lentsu yrittää ilmeisesti taltuttaa mieltä matalaksi samoin kuin olotilaa. On nimittäin palellut sen verran miehekkäästi eilen illalla ja vähän yön aikanakin. Miehellä meinaa myös vähän samaa vikaa olla, mutta pahemmassa mitta kaavassa.

Ajattelin, että olisi vihdoin ja viimein aika saada tuo vanha vuodatuksen blogi pois roikkumasta. Joku roskaposti hirmu sen ainakin oli löytänyt muuton jälkeen sillä roskaposti kommentteja on sadellut toen teolla. Pitäisi vain jaksaa/viitsiä naksutella kuvia talteen sieltä koneelle ja sitten se on siinä :) Onneksi suurin osa nuista kuvista on vain avon tuotteita ja jokunen promarket värikuvakin, helmikuvia ja leimakuvista kuvia on sinne eksynyt aikojen saatossa. Minä kun harvoin säästän blogia varten ottamia kuvia koneelle, paitsi sellaiset mitkä ovat koneella jo periaatteessa valmiina siis esim.Onnin, reissu ja remontti kuvat. Reseptit keräsin talteen jo yksi päivä.

Jotenkin vain tuntuu, että on niin paljon mielenpäällä nyt. Osa tärkeämpää kuin osa. Osa pienempiä ja osa vähän suurempia. Stressiä minulla ei silti asioiden kulusta olen. Tiedän, että ehdin kaiken tehdä kunhan vain aloitan ja otan niille aikaa. Lopulta ne kaikki ovat helpolla tehtävissä kunhan ne vain saisi tehtyä pois :) Näitä töitä ovat juurikin parit sähköpostien lähetykset, ystävänpäiväkorttien  ja juttujen väkerrykset kummilapsille ja sisarten lapsille ja muutamalle ystävälle, laskiaisriehan suunnittelu yms yms.. eli kaikkea helppoa ja pientä kunhan vain työt antaisivat periksi ;) Noo onneksi ensi viikolla on muutama vapaapäivä jolloin voi tehdä näiden kaltaisia juttuja pois.

Mutta nyt niiden pienten töiden kimppuun, että hommat pääsevät eteenpäin :) Mukavaa keskiviikkoa teille jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)