maanantai 9. tammikuuta 2012

Sairastelun jatkoa

Niinhän siinä sitten kävi, että sain eilen 4tunnin odotuksen jälkeen päivystyksessä tuomioksi poskiontelon tulehduksen. Jotenkin en yllättynyt kun vähän osasin sitä jo epäilläkin. Oireet huimaus, pääkipu, tukkoisuus ja paineen tunne olivat aika selviä merkkejä. Vaikka itselläni tuo tauti vasta toista kertaa olikin. Nyt ollaan sitten sairasloman jatko-osiolla.

Ärrimurri yrittää taas jyllätä ja saada ketutus maximusta aikaan. En kuitenkaan ole antanut sille periksi vaan löin ahdistuksen nurkkaan kirjoittamalla paperille kaiken mikä minua ärsyttää ja mistä minulle on ns. paskaa niskaan kaadettu. Ja näin ollen toimitin sen, sitten tätä paskaa niskaani välittäneelle henkilölle. Saa nähdä mitä tuleman pitää. Eli siis nyt odotellaan hieman kauhulla koska puhelin soi.

Toisaalta kaikki pitäisi ottaa kuten rakas avomies yritti eli uuden alun kannalta. Mutta kun ei näitä uusia alkujakaan jaksaisi koko ajan ottaa ja aloittaa. Ehkä otan tämän ennemmin vahventavana kokemuksena. Pienet ylämäet ja alamäet kuuluvat elämään, mutta joskus kyllä tuntuu nämä jatkuvat ylämäet aika raskailta ja uuvuttavilta! Tämän sairasloman ajattelinkin ottaa sitten levon, suunnitelmien teon ja blogin päivityksen kannalta. Tätä kun on helppo tehdä kannettava apunaan sängynpohjaltakin käsin.

Voitte muuten kuvitella kuinka mukava on yrittää kirjoittaa sujuvia blogipäivityksiä kun kannettavan Ä kirjain meinaa takkuilla. Yllättävän moneen sanaan tuota pirulaista kirjainta tarvitaan!

Blogin luonnokset kansio pursuilee pikku hiljaa ja olenkin sitä yrittänyt tämän aamun jo vähän purkaa. Siinä ohella varasin pari rullaa tapettia ja nyt odottelen, että soitto aika terveydenhoitajalle alkaisi. Muutama muukin tällainen kotoa käsin hoidettava homma odottaa. Joten nyt niiden kimppuun täältä turhia jaarittelemasta ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)