maanantai 9. tammikuuta 2012

Go fat go!

Jo viime vuonna laihduttaessani eksyin sivulle www.fitfarm.fi ja lueskelin siellä olleesta 3 viikon ilmaisesta haasteesta. Silloin haaste oli jo loppunut, mutta nyt haaste on taas käynnissä ja aion osallistua siihen. Josko nyt karisi ne viimiset 3,5 kiloa ja tavoitepaino täyttyisi :)

Alla oleva teksti napattu http://www.fitfarm.fi/gofatgoinfo sivulta


FitFarm -team on suunnitellut teille yksinkertaisen ja toimivan ruokavalion sekä harjoitusohjelmat, jotka voi suorittaa joko kuntosalilla tai kotona. Ensimmäisessä projektissa, joka toteutettiin toukokuussa 2010 oli mukana satoja erikuntoisia, eri-ikäisiä ja eritaustaisia ihmisiä. Tulokset olivat loistavia ja ne saavutettiin ammattimaisilla ohjeilla ja muun ryhmän tuella.  Et siis ole yksin, vaan mukana on iso joukko muita ihmisiä noudattamassa samaa ohjelmaa kanssasi.

Ruokavalio perustuu oikein koostettuihin aterioihin ja ruokailujen säännöllisyyteen. Kyseessä ei ole mikään ihmedieetti, vaan puhdasta perusruokaa syödään reiluja annoksia, mutta tarkasti punnittuna. Ateriarytmi opetellaan pitämään noin 3 tunnin pituisena, jolloin aineenvaihdunta saadaan käynnistettyä ja laihtuminen saadaan maksimaaliseksi. Moni joutuu myös opettelemaan runsaan veden juomisen.

GO FAT GO -ohjelma on kompromissidieetti ja suunniteltu siten, että se toimii hyvin erilaisilla ihmisillä. Lähtötilanteesta riippuen ylipainoinen ihminen voi laihtua kuukauden aikana 5-12 kiloa, kun taas lähellä ihannepainoaan oleva ihminen kiinteytyy merkittävästi. Fyysisten muutosten lisäksi henkinen hyvinvointi paranee ja olo muuttuu hyväksi ja energiseksi. Vaikeiden päivien varalta taustalla on ryhmän tuki, ja omia ajatuksiaan voi käydä kirjoittamassa forumille, johon muut kanssadieettaajat voivat käydä kirjoittamassa kannustusviestejä.

Seuraava maksuton 21 päivää kestävä Go Fat Go -projekti käynnistyy 16.1. 2012. Mukaan pääset helposti rekisteröitymällä oikeasta laidasta. Ilmoittautuminen alkaa 7.12.2011. Iällä, sukupuolella tai harjoitustaustalla ei ole merkitystä, kunhan olet motivoitunut ja haluat saada aikaan muutoksen elintavoissasi. Et siis sitoudu mihinkään, mutta toivomme toki, että jos otat haasteen vastaan, pysyt mukanamme koko 3 viikon ajan.
Muutamaa päivää ennen projektin aloitusta (11.1.2012) saat ohjeet tulevalle 3 viikolle siitä, miten ruokailet ja treenaat. Rekisteröitymällä saat myös käyttäjätunnuksen ja salasanan forumille, jossa mukana olijat voivat keskustella kokemuksistaan ja tsempata toisiaan. Forumilta löytyy myös vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin, joihin FitFarm Team on vastannut.


Myös tääll Huippu Kuntoon sivustolla alkaa vastaantapainen ohjelma 16.1 joka kestää 8viikkoa. Aivan mielenkiinnosta myös tuonne kirjauduin, vaikkakin tarkoitus on alkaa noudattamaan tuota tunnetumpaa Go fat go haastetta. Tai sitten yhdistelen sopivasti molempia ;)

Mutta näistä tulette kuulemaan vielä! Lupaan sen :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)