torstai 12. tammikuuta 2012

Aarrekartta

Pitkään olen miettinyt ja harkinnut, että haluaisin tehdä oman aarrekartan. Mistään läheltä ei ole kyllä epä-aktiviisten etsintöjen myötä löytynyt yhtään kurssia. Mutta netistäpä löytyi kuin sattumtala aarrekartta kurssi, jonka voi käydä sähköpostitse. Eli vähän samaan tapaan kuin joskus on ollut näitä kirjekursseja etana postilla ;))

Kunhan saan jotain alulle ja kurssini käyntiin, niin lupaan että kuulette ja näette myös tästä asiasta syntyviä postauksia.. :)

Kurssin löysin täältä http://runotalo.net/verkkokauppa/

 

Teksti lainattu Runotalon sivuilta (http://runotalo.net/verkkokauppa/tuote/128) :

Lähde antoisaan seikkailuun omaan sisimpääsi. Etsi vastauksia, löydä uusia näkökulmia ja aseta innostava tavoitteesi. Rakenna aarrekarttasi ja anna sen olla oppaanasi ja tukenasi matkatessasi kohti unelmiasi.

 
Runotalon aarrekarttakurssi antaa sinulle mahdollisuuden edetä omaan tahtiisi.
Olen koko kurssin ajan tukenasi sähköpostitse vastaamassa tarvittaessa kysymyksiisi.
Kurssiin kuuluu 7 sähköpostiviestiä, jotka askel kerrallaan johdattavat sinut tehokkaan ja toimivan aarrekarttasi äärelle.
OSA 1       Tunnelmakartta
OSA 2       Tunnelmakartan analysointi
OSA 3       Mitä haluan ja mitä tarvitsen, lista100
OSA 4       Lista 100 analysointi
OSA 5       Aarrekartta
OSA 6       Ankkurointi solumuistiin
OSA 7       Ylläpito, palaute, päivitys
Kurssin tehtävät ovat pdf-muodossa. Jos sinulla ei ole kyseistä ohjelmaa niin saat sen ilmaiseksi osoitteesta http://get.adobe.com/fi/reader/?promoid=DAGBL

 
Voit aloittaa milloin tahansa. Saat sähköpostiisi tervetuloa-materiaalin ja ensimmäisen tehtävän, joka on tunnelmakarttasi laatiminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)