maanantai 12. joulukuuta 2011

Hoputon päivä ja kuulumisia

Meikäläinen on sairaslomalla.TAAS. Tällä kertaa sydän yrittää lyödä ylirytmejä enemmän kuin laki sallii. Ja muutenkin yrittää kiristää. Eilen yritin mennä töihin sinnikkäästi tekemään toista yövuoroa, mutta ei auttanu kuin vaihtaa suunta kohti päivystystä työkaverin kyydissä. Tänään sitten vaan ollaan pällistellään ja yritetään miettiä miten eletään rennommin. Vaikka itse en kyllä koe stressaavani. Luonteeni vaan on niin touhukas. Mutta ehkä se on vain se, että yövuorot eivät sovi minulle kuin maksimissaan 1 vuoro kerralaan kuten rakas avomies epäili.

Kokeet onneksi olivat ihan ok. Ja ekg:ssäkään ei ollut mitään uutta. Eli vain sitä samaa jo kesällä bongattua eteiskammion rytmihäiriötä vai mikä se nyt hienolta nimeltään olikaan. Hoitava lääkäri oli taas sarjassamme näitä, jotka eivät katso silmiin. Juuta eikä jaata hän osannut oikein sanoa. Meinasi, että tammikuussa ollaan viisaampia kun silloin olisi aikaisemmin tehdyn holter nauhoituksen tiimoilta lääkäriaika. Vielä ei tuota nauhoitusta oltu kuuleman purettu.

Kaiken huippu tuolla sairaalareissulla oli, että onnistuin kaatumaankin samalla reissulla mukavasti. Tuli niin hoppu kun välähti oma numero, että pääsee ilmoittautumisluukule. Ja kappas kun oli ihanasti kantautunut kenkien mukana vettä. Mutta jotenkin se tuntui tuossa vaiheessa pienimmältä murheelta.

Mutta nyt vaan täytyy yrittää vielä enemmän löysätä mieltä ja kehoa turhista stressin aiheista ja siirtyä nauttimaan elämästä ja sen pienistä kultahippusista kuten tämän bloginkin osoite kertoo ;)

Jouluvalmistelut alkavat olla jo hyvällä mallilla. Paketit päässeet kääreisiin ja leivonnaisetkin loppusuoralla. Nyt vaan siis nautiskellaan joulun tunteesta ja kyläillään toimittaen joulumuistamisia oikeille omistajilleen.

Hieman suunnitelmia on jo ensi vuodelle tehtynä. Ja lupaan, että tulette kuulemaan niistä varmasti pitkin ensi vuotta. Sen verran voin valottaa, että luvassa on ainakin uusien liikuntalajien kokeilua, aarrekartta kurssia, muistitiedon portaat kurssia, uusien asioiden kokeilua ja ennen kaikkea yllätyksiä ;))

Lauantaina kävin kokeilemassa pilatesta, mutta siitä erillisessä postauksessa lisää kunhan ehdin kahmia itselleni lisää teoria tietoa sen tiimoilta, että osaan myös teitä valaista ;)

Mutta nyt taas vähän lepäillään ja torkutaan. Ja yritetään ammentaa Onnilta tuota Onnin rentoa ajattelu mallia.


Mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle! Muistakaa, että unelmat ovat toteuttamista varten!


PS. olen ehkä rakastuneempi kuin koskaan tähän blogspotin luonnosten tekoon. Tämän kautta ehkä niin moni suunniteltu postaus aihe ei jää vain haaveeksi tai suunnitelmaksi.

1 kommentti:

  1. Blogspot on minustakin noin miljoona kertaa parempi kuin Vuodatus. Jotenkin helpompi ja nykyaikaisempi. Kauanko sie olet saikulla? Koitahan nyt saada syrämmes lyömään samaa tahtia Miehesi sydämen kanssa :) Vaan kyllähän se taitaa jo lyödäkin!

    VastaaPoista

Kommentti on aina tervetullut! :)