maanantai 12. joulukuuta 2011

Esikuvia ja idoleita...

Kuten varmaan lähes jokaisella on joku esikuva tai idoli, joka innostaa kokeilemaan, tekemään ja muuttamaan asioita. Niinpä päätin kirjoittaa niistä. Ne kun ovat kuitenkin tärkeä osa ihmistä, sillä ihminenhän peilaa itseään muihin ihmisiin ja ainakin itse haen samalla myös inspiraation lähteitä ja ajatusten vaihtoa.

Oikeassa elämässä aimennan perinteitä ja toimintapoja kotoani, kuten varmaan jokainen meistä. Erityisesti edesmenneen äitini tapoja toimia ja tehdä. Lisäten niihin jotain omaa ja uutta.

Blogi maaimassa ammennan inspiraatio ja rohkeutta seuraavista blogeista:

Sisustus ja sepustus blogin Soilen kirjoitusten seuraaminen sai minutkin vaihtamaan tänne blogspotin puolelle. Ja muutenkin olen löytänyt monta nerokasta ideaa ja rohkeutta toteuttaa asioita blogin osalta eritavoin. Kuten nuita arvontoja järjestää ja muutenkin ;) Kiitos siis Soilelle annetusta rohkeudesta!

Determined. blogin Hetalta taas toivon hänen kirjoitustensa myötä saavani intoa kokeilla ekologisempia vaihtoehtoja niin ruuissa kuin muissakin elämän pienissä valinnoissa. Ajatuksia on jo, mutta niiden aika ei aivan vielä ole. Lupaan, että sekin aika tulee vielä.

Elämän kirjoneule blogi, jota kummitätini kirjoittaa antaa myös minulle ideoita ja rohkeutta. Kuten myös kummitätini luonnonmukaisine asioineen. Tästä hyvänä esimerkkinä frantsilan yrttiuute tipat, niitä ei olisi tullut kokeiltua ilman kummitätiä. Ja tämä ihminen on muutenkin sellainen, joka saa minut uskomaan vielä etanapostiin ja unelmiin ;)

Ja Minna, ihminen jota on vaikea kuvailla, mutta yritän. Rohkea, persoonallinen, uskalias ja myös inspiroiva toteuttamaan unelmia. Ja aina takapiruna olkapäällä kuvainnollisesti istumassa kun kirjoitan täydellä vauhdilla. Ja mietin, että kuinkakohan se Minnakin huokailee kun tämän tekstin kirjoitusvirheitä katsoo ;)  Lisäksi hän on ihminen, jonka kanssa on ihana keskustella milloin mistäkin. Ja johon olen tutustunut erikoisesti, mutta ehkä juuri se on tehnyt tästä ystävyydestä ainutlaatuisen :)

Blogi, joka minun on käytävä tarkistamassa päivittäin on MouMoun blogi. Se on saanut minut vähemmän muodista kiinnostuneen ihmisen koukkuunsa jollain kummalla tapaa. Kurkatkaa itse ja koukuttukaa, mutta muistakaa että varotin ;)


Myös totta kai arjen elävät naamatusten nähtävät ihmisten inspiroivat kukin tavalaan, mutta uskon, että sen postauksen aika on myöhemmin. Tämä postaus omistettakoon äidilleni ja upeille blogeille, jotka odottavat lukijoitaan netissä :)

Jos kirjoitat blogia ja luet tämän tekstin, ota tämä haasteena ja kerro omat blogi idolisi! ;)

5 kommenttia:

  1. Ihana postaus, kiitos kauniista sanoistasi!:) Taidan pistää tämän idean postausluonnoksiin ja toteuttaa, kun on aikaa!<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon kunniasta olla täällä listallasi:) Tuntui tosi kivalta!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Piia :) Olet ihana! Nähdään ihan pian, odotan jo! <3

    VastaaPoista
  4. tosi hyvä postausidea ja olen ihan hypersuper otettu, että olen tämmöseen päässy. kiitoksia! jatkan tätä ehdottomasti! (:

    VastaaPoista

Kommentti on aina tervetullut! :)