maanantai 4. maaliskuuta 2013

Vauhti viikonlopun kuulumisia ja suunnan hukkaamista


Viime viikko viikonloppua myöten oli vauhtia täynnä. Mahtui naurua, hyvää mieltä, uusia kokemuksia, jännitystä ja vähän eripuraakin, mutta onneksi asiat selviytyvät puhumalla.

Perjantaina sain viettää illalla laatuaikaa kummitytön ja tämän vanhempien kanssa. Miehet remppasivat tallissa autoja ja me naiset + pikku neiti & Onni-koira istuttiin sisällä ja vain oltiin. Tuli itse kullekkin tarpeeseen raskaan viikon jälkeen.

Lauantaina käytiin syömässä appivanhempien kanssa ulkona Umpitunnelissa Torniossa ja itse
söin Karunkilaisen kantrikanan. Annosta kuvataan näin:

Vaalean lihan ystävien ykkösvalinta jo vuoesta 2005. Siinon paistettua kananrintaa, rapeaa pekonia, pariloitua ananasta, chilimajoneesia, kasvikset ja tikkupottuja. Tohima suositella tästäki etheenpäin…

 Ja hyvää oli! :) Itse kylläkin vaihdoin chilimajoneesin valkosipulimajoneesiin.

Lisäksi lauantaina löydettiin vihdoin meille sopiva auto ja nyt talosta löytyy taas bemari toyotan rinnalla. Meillä kun on siis pakko olla kaksi autoa pitkien välimatkojen takia.

Sunnuntai menikin sitten miehellä autoa puunatessa ja itse puunasinkin kynsiä ihan perusteellisesti.
Eka vanhojen kynsilakkojen poisto, sitten pieni kylvetys, kynsinauhojen hoito ja leikkuu ja jonka jälkeen sitten lakkaus. Eka alulakka, sitten normilakkaa 2 kerrosta, perhostarra ja vähän bling bling timanttia ja lopuksi vielä päälyslakka. Kyllä kelpasi esitellä miehellekkin kynsiä!

Samaan vauhtiin saivat kulmatkin myös omien pinsettien kautta vähän hajakarvojen karkotusta.
Ja saunassa käydessä hiuksille syväpuhdistusta+syväkosteutusta ja naamalle kuorintaa + naamiota.
Totaalinen huolto päivä siis ;)

Eikä eilenkään tarvinnut kokata itse kun satuttiin vahingossa oikeaan aikaan anoppilaan kylään ja päästiin siellä herkuttelemaan paistetulla lohella ja pottumuusilla <3 Nam!

Viikonloppuna oli havaittavissa myös vauhdin hiipumista. Nimittäin blogin osalta. Kävin itsekseni taas keskusteluja siitä jatkaakko tätä vai ei. Olen huomannut näiden pohdintojen tulevan n.kerran kuussa. Mutta tämän kertaiset pohdinnat pistän raskaan viikon piikkiin, joten ei hätää blogi ei ole katoamassa mihinkään.

Eilen "huoltopäivän" yhteydessä aloin miettimään ruokavalion merkitystä ihon kuntoon ja omaan vointiin. Sillä on yllättävän suuri merkitys. Tammikuussa totaali herkkulakkoa pitäessäni huomasin, kuinka ihon kunto oli huomattavasti parempi. Tällöin tuli juotua paljon vettä ja syötyä monipuolisesti. Eli ruokavaliolla on ihan oikeasti vaikutusta. Ja erityisesti tuolla vedellä!

Kuinka moni muu on huomannut tuon ruokavalion vaikutuksen itseensä jotenkin?

Nyt tämä emäntä suuntaa valmistelemaan taas uusia kujeitaan... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)