perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kasvojen hoitoa laatu tuotteilla


Ella Baché on hoitanut suomalaista ihoa jo yli 40 vuoden ajan. Monet muistavat sen ensimmäisenä “oikeana” kosmetiikkasarjanaan.  Klassikkotuotteet ovat edelleen suosittuja, mutta rinnalle ovat kirineet modernit uutuudet ja valikoima ihania luomutuotteita. Suomalaisten kosmetologien ja Ella Baché -tuotekehittäjien ansiosta valikoimassa on useita tuotteita, jotka on suunniteltu nimenomaan suomalaiselle naiselle.

 Madame Baché kehitti ensimmäisen ihoa kirkastavan, hedelmäpohjaisen voiteen jo 1936. Hän selitti kauneusreseptinsä tieteellisesti: tomaatit sisältävät aminohappoja ja C-vitamiinia.
Näin syntyi sarjan kuuluisiin tuote, ihoa kirkastava Crème Tomate -voide. Se oli alku jatkuville keksinnöille, syötävän herkullisille raaka-ainelöydöille ja kehitykselle, joka jatkuu innostavana ja tuotteliaana tänäkin päivänä.


Luonnollista kauneutta edistävien tuotteiden miellyttävät koostumukset, keveät tuoksut ja hoitavat vaikutukset perustuvat terveellisiin, ruoka-aineista peräisin oleviin aktiiviaineisiin.
Patentoitu Nutridermologie®-filosofia on herkullinen ja kokonaisvaltainen lähestymistapa kauneuteen:
  • LUONTO: Terveelliset, luonnolliset ja jopa luomulaatuiset aktiiviaineet: vitamiinit, mineraalit ja hivenaineet. Yksinkertaista tehokkuutta, ilman turhia lupauksia!
  • TIEDE: Edistyksellinen bioteknologia ja herkulliset raaka-aineet yhteistyössä, parhaimpina mahdollisina pitoisuuksina. Tutkittua hoitavuutta sekä tuloksia!
  • RAVINTO: Kauneuden reseptit ovat hellävaraisia iholle: luonnolliset raaka-aineet ja raikkaat tuoksut ihastuttavat. Herkullista hemmottelua.
  • IHMISET: Ella Bachén menestyksen takana ovat sen käyttäjät: ihonhoidon neuvot kulkevat edelleen äidiltä tyttärelle ja isältä pojalle. Modernia perinnettä parhaimmillaan.

Legendaarinen Creme tomate l'orginale on hoitava vitamiinivoide punoittavalle ja helposti ärsyttävälle iholle.

Kevyt hoitovoide, joka sisältää mm.tomaattiuutetta. Tomaattiuutteen vitamiinit, mineraali- ja hivenaineet, aminohapot sekä alfahydroksihapot pehmittävät, puhdistavat ja kirkastavat ihoa.

Tuote lupaa..
- Suojata ja rauhoittaa ihoa
- Kosteuttaa ja silottaa ihon pintaa
- Tasapainottaa sekaihon toimintaa (Vasemmanpuoleinen) Masque intex n2 on syväpuhdistava naamio.
Se sopii erityisesti ongelmaiholle. Tuote sisältää mm. talia absorboivaa kaoliinia. Lisäksi se sisältää ihon väriä kirkastavaa sinkkioksidia, ihon uusiutumista edistävää kampelanmaksaöljyä sekä supistavasti vaikuttavaa timjamin eteeristä öljyä.

Tuote lupaa..
- raikastaa ja tasoittaa ihon väriä
- tehdä ihosta mattapintaisen
- rauhoittaa ihoa vähentäen näppylöitä ja ihon ärtyisyyttä

Käyttö: 1-2 kertaa viikossa koko kasvoille tai paikallisesti. Levitä kasvoille tasainen, paksuhko kerros ja anna vaikuttaa vähintään 12 minuuttia. Poista lämpimällä vedellä huuhtoen tai puhdistussienillä pyyhkien.(Oikeanpuolimmainen) Creme intex n2 stop spot talineritystä normalisoiva täsmähoitovoide.
Hoitovoide, joka sisältää A- ja D-vitamiinipitoista kalaöljyä. Lisäksi se sisältää talia absorboivaa talkkia ja sinkkioksidia sekä supistavaa timjamin eteeristä öljyä.

Tuote lupaa...
- pehmittää, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa sekä vaalentaa punoitusta
- vähentää ja ehkäistä epäpuhtauksia
- vähentää arpimuodostusta ja vaalentaa jo syntyneitä arpia.

Käyttö: Levitä ohuelti painellen koko kasvoille tai paikallisesti ongelma-alueille.Mielestäni kaikki tuotteet lunastivat jo lyhyen käyttö ajan jälkeen lupauksensa. Ja olivat käytössä mielekkäitä ja pakkaukset sopivan kokoisia. Ennen ja jälkeen kuvia ei valitettavasti ole tarjota. Mutta
suosittelen lämpimästi kokeilemaan ja huomaamaan itse eron!


Tuotteet lahjoitti:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)