tiistai 26. helmikuuta 2013

Vastusta ja onnen hetkiä


Lempi mukini Kuopion museosta. Niin osuva teksti minuun sopien <3 Aina täytyy
 olla jotain säpinää.

Eilen tehtiin Onnin kanssa sitä liikuntaa mitä pitäisi tehdä enemmän eli fiilispohjalta kävelemään suoraa töiden jälkeen ja vähän pääsi Onni nauttimaan vapaana olostakin kiitos jonkun traktorimiehen. Ja koiruliinilla oli jopa korvatkin tallessa eli tottelikin tällä kertaa. Onnihan siis ymmärtää, mutta eri asia haluaako tehdä tai totella. Ja nyt tottelevaisuus on taas ainakin toistaiseksi tallessa, mutta pian alkaa taas ihanat kevät tuoksut ja kevättä rinnassa olot niin voi voi.. ;)

Huomenna olis tarkoitus jatkaa "fiilis pohjaista" liikuntaa uinti muodossa. Lähikaupungin uimahallilla nimittäin on naistenilta ja ajattelin suunnistaakkin sinne katselemaan ja ihmettelemään. Odotukset ovat kovat. Tästä lisää myöhemmin.



Lauantaina herkuteltiin tortilloilla miehen kanssa kotosalla <3  Mikä ihaninta
tuolla ainesten haku reissun yhteydessä näin kaupassa Peter Franzenin. Eli miehen, jota itse jumaloin näyttelijämaailmasta ja julkkismaailmasta, mies joka on muiden yli minun julkkis mittakaavassani ;)
Ah, että olin pakahtua onnesta <3 Olin rohkea ja uskaltauduin käymään nykäisemässä häntä hihasta, josko saisin häntä halata ;) Ja minähän sain <3 Elämän ihania kohokohtia <3 Ja niin sattuman kautta
tapahtui tämäkin, että ei todeksi uskoisi. Mutta ihanaa..



Samalta kauppareissulta bongasin ohimennen Lambin uutta runollista wc- ja talouspaperia ja pakkohan sitä oli molempia paketti mukaan napata. Ihania pieniä runoja arkea piristämään ja luomaan persoonallisuutta kotiin.

Mielenrauhaa ovat viime päivinä järkyttäneet autojen hajoilut. Jep, MONIKOSSA. Onneksi talossa on kolme autoa, mutta tilanne muuttuu kohta kahdeksi ja varmaan harmaita hiuksia riittää vielä tässä toviksi ennen kuin kaikki on ihan reilassa. Mutta onneksi asioilla on taipumus järjestyä.

Näyttöä on jäljellä vielä 2päivää. Palaute on ollut pelkästään positiivista mikä on hyvä kuula. Olo siitä, että olen oikealla alalla on vahvistunut entisestään päivä päivältä. Hyvä niin. Ja tämä luo uusia ajatuksia ja mietteitä ajatellen tulevaisuutta, mutta niistä joskus myöhemmin lisää. 

Nyt alan keskittyä katsomon kautta Iholla sarjan uusintoihin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)