sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Syväpuhdistusta


Syväpuhdistava shamppoo tekee hiuksista natisevan puhtaat, kun se poistaa hiuksista muotoilutuotteiden jäämät, veden mineraalien epäpuhtaudet ja kaiken muun mahdollisen. Sitä suositellaan käytettäväksi aina ennen hiusten kemiallista käsittelyä eli esimerkiksi värjäystä ennen. 

Koska syväpuhdistava shamppoo on kuitenkin vahva tuote. On sen kanssa hyvä käyttää syväkosteuttavaa hoitoainetta, joka sopii myös käytettäväksi perusshamppoon rinnalla talvisaikaan kuivien hiuksien hoitona. 

Itse pyrin tekemään hiusten syväpuhdistuksen 1-2kertaa 2viikon aikana. Sekä aina ennen hiusten kotivärjäys operaatiota. Olin mielissäni kun kuulin, että biozellila löytyy myös hoitoaine tuon syväpuhdistavan rinnalle. Koska tähän asti olen käyttänyt Dermoshopin syväpuhdistavaa shampoota, jonka jälkeen laittanut perus hoitoainetta perään. Mutta tämä kaksikko tuntui paremmalta yhdistelmältä syväpuhdistukseen.

Samaan shamppoo&hoitoaine sarjaan löytyy myös omat tuotteet värjätyille ja vaalennetuille hiuksille. Niihin pääset tutustumaan täältä (klik klik).

Uskonpa, että myös itsekkin siirryn seuraavaksi käyttämään ja kokeilemaan myös Biozellin värjätyille hiuksille tarkoitettua shamppoota ja hoitoainetta näiden syväpuhdistavien lisäksi. Sillä kaunis purkkihan on aina plussaa, mutta kun sisältökin on hyvä niin johan kelpaa pestä hiuksia :)


(Tuotteet saatu Biozell)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)