perjantai 8. helmikuuta 2013

Ilahduttava kommentti

 Kiitos tästä kommentista kuuluu taas Pepposelle. 
Ja toivon, että tämä kommentti saa muutkin kuin minut ajattelemaan.

"   "Hei! Oli kiva ilma lenkkeillä mutta tuulesta johtuen jouduin laittamaan kahdeksan kiloa kiviä verkkareiden taskuihin. Tyhmää kuinka helposti tuuli voi napata mukaansa tälläisen 49 kiloisen röntgenkuvan. Me varmaan mennään viikonloppuna anoppilaan jos tuulee, sillä mieheni lupas lennättää mua narun päässä. Röntgenissä on nyt helpompaa kun lääkärin ei tarvitse kuin taskulampulla vähän väläyttää niin se näkee mun luut. Nähdään taas jos liesituuletin ei imaise mua".

Ihan totta naiset - te olette kaikki kauniita sellaisina kun olette just nyt, sillä jos joku toista väittää niin se ei tiedä kauneudesta mitään. Ihan rakkaudella, oikeesti.          "


Tämän myötä mukavaa perjantaita jokaiselle ja muistakaa
arvostaa itseänne sellaisena kuin olette :)

2 kommenttia:

 1. Kiitos ja hyvää viikonloppua koko pesueelle. Vastasin sulle näin (tuota tekstiä käsittelevän kommenttiin) ja kopsaan sen saman tähän:

  No eipä mitään, mä en vaan ymmärrä sitä miks naisilla on pakonomainen tarve laihduttaa ilman terveydellsiä syitä. Naisessa pitää olla muotoja (ilkeetä pielustellakin jos luut kolisee yhteen - tulee mustelmia). ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo miksi naiset haluaa laihtua on varmaan yhtä hankala kysymys kuin se kumpi oli ensin muna vai kana ;)

   Poista

Kommentti on aina tervetullut! :)