maanantai 4. helmikuuta 2013

Esittelyssä yhteistyökumppanit: MoodForHoop

Vannetanssi on nimensä mukaisesti tanssia vanteen kanssa ja jokainen tekee tanssistaan oman näköisensä. Vannetanssi on oiva tapa pitää huolta niin kehostaan kuin mielestään. Se on hauskaa ja leikkisää, siinä jokainen on yksilö. Laji kehittää koordinaatiokykyä, tasapainoa ja rytmiä. Vannetanssin aloittaminen on helppoa!
Vanteita löytyy niin aikuisille kuin lapsillekin.
 Mood Hoop ja Mood Flow -vanteet ovat erilaisia kuin lasten leluvanteet
 ja niitä on aikuisen helpompi hallita.
Merilei Mandelin on monipuolinen esiintyvä artisti, joka lumoaa yleisön persoonallisella tavallaan liikkua lavalla. Sulavaliikkeinen neitonen hallitsee niin vanteen kuin tulenkin käsittelyn.
 Vuosien aikana hän on kartuttanut kokemustaan erilaisissa tapahtumissa kuten taitoluistelun  EM-kisoissa, Helsinki Grand Casinon avajaisissa, Jägermeisterin Rocktoberfesteillä sekä lukuisissa pienissä ja isommissa happeningeissa. Merileistä on tehty lukuisia lehti haastatteluita mm. Helsingin Sanomat (klik klik!) Metro Live ja City lehti. Viimeisin haastattelu tehtiin Ylen hyväntuuliseen puoli seitsemän tv ohjelmaan (klik klik!). Merilein esiintyvä vannetanssiryhmä M(e)ow! esiintyi hiljattain Ylen Hulahula (klik klik!) finaalissa sekä voitti Basso radion Adidas all represent yleisösuosikin melkein 900 tykkäyksellä!
Merilei on Suomessa vannetanssin edelläkävijöitä ja Helsingin ensimmäinen vannetanssiyrittäjä. Hän on toiminut aktiivisesti lajin kehittäjänä ja järjestänyt lukuisia tapahtumia ja kokoontumisia lajin harrastajien keskuudessa, mm. Suomen ensimmäisen vannetanssileirin. Hän on ollut monien maailmalla tunnettujen vannetanssijoiden ohjauksessa ja tuonut heitä vierailuille Suomeenkin. Lisäksi Merileillä on kokemusta myös muunlaisesta välineharrastamisesta, joiden tiimoilta hän järjestää tapahtumia ja opetusta.
Tällä hetkellä Merilei ohjaa säännöllisesti viikottaisi vannetanssi ja poi tunteja Pääkaupunkiseudulla, sekä esiintyy aktiivisesti ympäri Suomea ja hieman ulkomaillakin!
Tilauksesta koko Suomeen ja ulkomaille:
-Esiintymiset soolona, duona tai ryhmänä
          Vannetanssi :: Tulishow :: Valoshow

-Vannetanssi ja poi jamit 
-Vannetanssi ja poi työpajat ja kurssit
-Käsintehdyt vanteet

Täältä (klik klik) pääset tykkäilemään yrityksen facebook sivusta.
Ja täältä (klik klik) pääset taas tutustumaan yrityksen kotisivuihin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)