torstai 31. tammikuuta 2013

Ihokarvoille kyytiä!

Sponsored by Veet

Ihokarvat - entisajan lämmin turkki ja nykyajan ärsyttävä vitsaus. Toukasta
perhoseksi projektin myötä olen luvannut kiinnittää huomiota enemmän ihokarvoihin ja niiden
säännölliseen poistoon. Tässä kohtaa Veet astui kokeilupaketin myötä kuviohin. Vähän siis vaihtelua karvoja (ja ihoa) raastavalle höylälle.

Kaikki tuotteet olivat tarkoitettu normaalille iholle. Ja jokaisessa tuoksu oli miellyttävä.

Ensin testiin pääsi Veetin pienille ihoalueille tarkoitetut kylmävahaliuskat.

Tähän tuotteeseen annan samantien vinkin. Lue ohjeet ja kiristä ohjeiden mukaan ihoa. Ja älä ajattele mitä tee vaan repase menemään. Nimittäin jos jäät liikaa miettimään huomaat kohta vahan olevan kiinni ihossasi tai että karvat eivät lähde mihinkään. Joten nopeaa toimintaa vaan ilman sen kummempaa ajatusta ;)

Tuote toimii. Mutta ainoa mitä moitin on jälkihoitopyyhkeiden määrä. Niitä on 4 ja liuskoja taas 20. Pyyhettä ei kuitenkaan vaikuta jemmata seuraavaksi kerraksi koska se ehtii kuivua. Mutta taas monesta paikkaa ei tule kerralla vahattua. Itse käytin testikohteena ylähuulen ja nenän välistä aluetta. Ja kyllä sinnekkin kasvaa joillain karvoja (miesten lisäksi) vaikka joku minulle muuta väitti ;)


Tämän jälkeen testiin otin pessimistisellä asenteella Veetin ihonkarvapoistosprayn.


Voisin korostaa tuota pessimististä asennetta tässä kohtaa, sillä en oikeasti uskonut aineen toimivan. Ehkä tästä syystä taistoon kävinkin vähän hällä väliä asenteella. Mutta ainehan toimi! Vaatii vain laittajalta sen, että laittaja viitsii huolehtia ainetta jokapuolelle ja rauhassa lastalla vetää jalat läpi.  Ainoa vika, että jätin allergia testin tekemättä ja näinpä ollen aine ei sopinut minun iholleni vaan ihoon iski ihanat pienet näppylät. Mutta onneksi tämä meni rasvailulla ohitse.


Tämän jälkeen sääriin nakkasin kosteusvoidetta, jonka luvataan vähentävän karvan kasvua.
Taas pessimistinen asenne kehiin, mutta toisaalta koska käsittelyn jälkeen jalat on pakko rasvata kuitenkin niin miksei sitä tekisi voiteella jossa saa boonuksena karvojen kasvun vähenemisen?

Viimeisenä, muttei vähäisinpänä testiin pääsi suihkussa käytettävä ihokarvanpoistovoide.

Tähän koekaniiniksi pääsivät kainalot. Ja jälleen pessimistinen asenne kukkui tätäkin testatessa. Toisaalta myös loin odotuksia edellisten tuotteiden perusteella. Ja tämä tuotehan toimi! Eikä ollut allergista reaktiota :) Ja tähän päälle laittelin perään tuota kosteusvoidetta, joka vähentää karvan kasvua. Nyt jään mielenkiinnolla odottamaan, että pysyvätkö karvat tällä kauemmin pois kuin höylällä.

Ainoastaan siis isommille alueille tarkoitetut vahaliuskat jäivät myöhempää kokeilua varten. Sen verran hyvin muistui taas mieleen tuon ylähuulen vahaus kokeilun jälkeen miltä se tuntuu ;) Mutta kauneuden eteen on joskus vähän kärsittävä ;))

TÄÄLTÄ voit käydä testaamassa mikä Veetin tuote sopii sinulle parhaiten. Oletteko
te ahkeria ihokarvojen ajelijoita vai kuljetteko ihan karvat pursuten kainaloista?

3 kommenttia:

 1. Pakko on kommentoida kun on kokemusta viiksien poistosta :) Kosmetologi koulussa meidän oli kaikkien poistettava toisiltamme vahalla ja liuskalla huulikarvat, että tiedämme miltä asiakkaasta tuntuu. Kieli on hyvä laittaa pingoittimeksi ylähuulen ja ikenen väliin niin on iho kireällä, sujuu paremmin...

  Säärikarvojen poistovahana olen itse tykännyt Acorellen luonnollisesta vahasta - siinä ne liuskat ovat pestävä ja vaha lämmitetään mikrossa. Purkki kestää kauan, ostin Emotion liikkeestä. Ei ole allergisoinut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo - liuskat ovat pestäviä, voi käyttää monesti...liian nopeesti kirjoittelen :)

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä! :) itse pingoitin toisella kädellä ylähuulen. Nuo kasvoille suunnatut liuskat oli mukavan pieniä :)

   Poista

Kommentti on aina tervetullut! :)