keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Hiljaisuutta, väsymystä ja retkahdusta retkahduksen perään


Blogissa on ollut luvattoman hiljaista. Suurin osa postauksista on tullut ajastettuna, mutta parempi niinpäin kuin ei ollenkaan postauksia. Jäljellä on vielä 2 päivää töitä. Vaikka työpäivät ovat olleet lyhyitä niin veto on silti ollut pois. Yksi aiheuttaja on ollut myös ruokavalio, jossa on ollut jälleen aivan liian monta herkkuhetkeä kaikesta terveellisen elämän uhosta huolimatta. Mutta juu elämä on. Nyt täytyy vaan jälleen tuhannen viidennen sadan kymmenen kerran ryhdistäytyä..

Viime päivät ovat kuluneet yhteistä aikaa viettäen. On käyty yhdessä murun ja Onnin kanssa paistelemassa makkaraa laavulla ja pelailemassa sulkapalloa. Ja maattu sohvalla, jossa mies on torkkunut ja minä lukenut tyytyväisenä kirjoja.  Nyt onkin luettuna muutaman päivän sisään seuraavat kirjat:
Elina Tiilikka - Punainen mekko

David Foenkinos - Nainen, jonka nimi on Nathalie 

Sofi Oksanen - Puhdistus 

 Tuo Elina Tiilikaisen Punainen mekko oli siinä mielessä ehkä vähän huonoa luettavaa vaikkakin yhtä aikaa mielenkiintoista, että sen ahdistus tarttui myös itseen. Ja nyt kun oma elämäntilanne on se, että kaikki on epävarmaa työelämän osalta ja välillä muutenkin tuntuu, että on hukassa niin toisen ihmisen ahdistuksesta lukeminen lisäsi omaa, vaikka vuodenvaihteinen ahdistus meni jo hetkellisesti ohi. Mutta kyllä tästäkin taas yli päästään. Täytyy vain muistaa aina elämän pienet positiiviset jutut ja onnen hetket. Ja muistaa, että asioilla on tapana järjestyä.

 Eilen avasin myös RunoTalolta tilaamani tammikuun voimakortin, jonka nimi oli Tie avautuu Edessäni. Se vahvisti ja rohkaisi minua paljon. Tämä kortti osui ja upposi kirjaimellisesti. Julkaisen kortin kuvan ja tekstin myöhemmin helmikuun alussa. Ja muutenkin näistä ihanaisista korteista lisää tekstiä silloin luvassa.

 Nyt kuitenkin aamupalan tekoon ja eväiden valmisteluun. Mukavaa keskiviikkoa jokaiselle! <3  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)