lauantai 26. tammikuuta 2013

Esittelyssä yhteistyökumppanit: Sinituote OySINI-konsernin pääyksiköt ovat Sinituote Oy Suomessa ja Rörets Industrier Ab Ruotsissa. Konsernin tärkeimmät tavaramerkit ovat SINI, Lundia,Maria, Rörets, Savu ja Kungs. SINI-konsernissa työskentelee noin 250 henkilöä. Päämarkkina-alueet ovat Suomi, Ruotsi ja Norja sekä Puola ja Tanska.

SINI-valikoimiin kuuluu runsas tuotevalikoima kodin siisteyden ja muun toimivuuden ylläpitoon.

SINI tarjoaa laadukkaita ja kestäviä siivousvälineitä kiireisille nykyihmisille, jotka haluavat pitää kotinsa puhtaina mahdollisimman pienellä vaivalla.

SINI-vaatehuollon valikoimassa on puolestaan runsaasti laadukkaita tuotteita vaatteiden silitykseen ja kuivatukseen. SINI-säilytystuotteista löytyy ratkaisut kaikkiin kodin pieniin säilytysongelmiin.

SINI-valikoimiin kuuluvat myös kodinsuodattimet ja pölynimuripussit. Suodattimet ovat tehokkaita suodattamaan sisäilmaa. Kodin suodattimissa ja pölypusseissa on käytetty materiaalina korkeatasoista mikrokuitukangasta.

SINI-konserniin kuuluu lisäksi Sinituote Oy Teollisuustuotteet, joka markkinoi trasseleita, konepyyhkeitä ja erilaisia öljynimeytystuotteita. Tuotteiden valmistaminen perustuu vahvasti kierrättämiseen.  SINI-tuoteperhettä on valmistetaan Suomessa, Kokemäen tehtaalla.
Suurin osa  tuotteista on saanut Avainlippu-alkuperäismerkin. 

 INI-tuotteet on kehitetty kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti; tavoitteena on tehdä laadukkaita ja pitkään kestäviä tuotteita, joita voi yhdistellä oman tarpeen mukaan.

SINI-siivousvälinesarja on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa yhteen välinevarteen sopivat kaikki kodin siivouksessa tarvittavat välineet. Kuluviin osiin, kuten moppeihin ja sienipesimiin, voidaan hankkia vaihto-osia. SINI-mikrokuitutuotteet puhdistavat ilman pesuaineita - saat puhdasta aikaan pelkällä vedellä.
 
Biojäteastiaan laitettava SINI-kompostipussi on 100 % maatuvaa materiaalia. Lakisääteinen jätteiden lajittelu on sujuvaa, kun käytössä on hyvä lajittelupiste ja sopivat apuvälineet. SINI-kompostipussi on Suomen Jätelaitosyhdistyksen hyväksymä, mistä on merkkinä Omppu-tunnus. Myös Sinipiian sieni on luonnossa hajoavaa selluloosaa.

SINI-vaihtopäätiskiharjoissa on vaihdettavat päät. - Käytä samaa vartta, vaihda vain kulunut harjassa.
 SINI-siivousvälineiden muoviosat ovat kierrätyskelpoista muovia. Mopit sekä siivousliinat voidaan hävittää myös polttamalla ne energiajätteenä.

Suurin osa pakkausmateriaalista on pahvia ja kartonkia. Myös kaikki pakkauksissa käytettävät muovit voidaan hävittää polttamalla.  Sinituote Oy kuuluu valtakunnalliseen pakkausalan ympäristörekisterin PYR Oy:n tuottajayhteisöihin ja on mukana kehittämässä erilaisten pakkausten kierrätystä ja hyötykäyttöä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)