torstai 27. joulukuuta 2012

Takaisin arkeen..Saapuneet tammikuun voimakortit kauniisti paketoituna <3

 Arkeen paluu on alkanut. Omat ajatukset suuntaavat jo uuteen tulevaan vuoteen.Itselleni uusi vuosi merkitsee aina uusia mahdollisuuksia. Ja voin kertoa rehellisesti,että joulun aika on mennyt ihan porsastellessa ruokailujen osalta ja liikkumisetkin ovat jääneet vähiin. Mutta silti aion yrittää, että pääsisin tällä viikolla vielä salille kaksi kertaa ja heiluttelisin kahvakuulaakin + venyttelisin. Kyllä tää taas tästä!. Ja hei, tänään vedin jo aamupalankin terveelliseen malliin - bulgarian jogurttia, mustikoita ja siemensekoitusta <3 Tästä ei siis oo (taaskaan) suunta kuin ylöspäin!
Tämä päivä menee kotia kuntoon laitellessa ja rästihommia tehdessä. Jotenkin on aina sellainen fiilis, että kun uusi vuosi tulee on pakko saada kaapit kondikseen ja kaikki ylimääräinen taas sieltä pois. Ja kaikki mahdolliset rästihommat tehtyä. On sitten kivempi lähteä uutta vuotta ja sen kujeita vastaanottamaan. Illalla häätyy lähteä käymään vielä töissä jokunen tunti ja aamulla takaisin työvuorojen muutoksen johdosta. Ja kaupassakin jonkun pitäisi uhrautua käymään.

Mitä uusi vuosi merkitsee teille?2 kommenttia:

  1. Uusi vuosi merkitsee tällä kertaa jotain ihan uutta elämässä, totaalista muutosta. Olen ollut silmälasien "vanki" 8-vuotiaasta enkä näe tällä hetkellä kuin hahmoja ja värejä ilman laseja. Huomenna lasik-leikkaus odottaa ja vähän pelottaa, osaanko olla ilman huonoa näköä. Sellaista uutta vuotta ja elämänmuutosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau! Hieno juttu! Tsemppiä leikkaukseen! :) Itsellä on onneksi sen verran hyvä tilanne, että voin olla jonkun verran ilman laseja ja silti nähdä eli mahottoman huono näkö ei ole ja siten lasien lisäksi välillä piilareilla pelaan :)

      Poista

Kommentti on aina tervetullut! :)