maanantai 17. joulukuuta 2012

Sairastuvalta, hei!


Kuten otsikosta saattaa arvata on lentsu pesinyt tähän talouteen. Molemmat ollaan miehen kanssa nyt flunssan kourissa. Nenäliinoja kuluu, veto on pois ja kurkkukin tuntuu karhealta. Kuumetta ei silti onneksi ole. Mieli hihkuu salille, mutta keho lyö stoppia. Ehkä on pakko pitää vielä pari päivää paussia. 


Eilen kävin sinnillä laulamassa anopin ja kälyn kanssa kirkossa kauneimpia joululauluja. Muuten ihan hyvä, mutta pettymyksekseni 3 ihanaa kappaletta jäi laulamatta. Nimittäin sydämeeni joulun teen, varpunen jouluaamuna ja taivas sylissäni. Ja muutenkin allekirjoittaneen ääni uhkasi loppua kesken ja sokerittomia yskänpastilleja piti naamaan lappaa tasaisin väliajoin ja nenää niistellä kiitettävästi.

Jouluvalmistelut ovat suht hyvällä mallilla. Mitä nyt odotin anttilasta pakettia, jota en muka ollut edes tilannut omille anttila sivuille kirjautumiseni perusteella. Nojoo.. Sopivasti olin sähköpostitkin poistanut, mutta olen ihan varma, että olen vahvista tilaus nappia painanut ja että siitä on vahvistus tullut sähköpostiinkin, mutta nojoo. Äkkiä siis hakemaan kaupasta se, mitä sieltä olisin tilannut. Elämä on yllätyksiä täynnä - kirjaimellisesti!

Mutta nyt soittamaan ääni käheänä pari puhelua ja jossain yritys hyvä pyörähtää postiin viemään pari viime tinkaan jäänyttä joulukorttia ja hakea ne pari viimeistä pakettia. Kyllä tämä vielä tästä iloksi muuttuu. 

Mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle <3


PS. Lukekaa tämä! Aikoja sitten ilmestynyt, mutta vasta nyt omaan lukuuni päässyt. Ihan huippu!

http://www.otava.fi/kirjat/kotimainen/2003/fi_FI/terveisia_pallomeresta/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)