keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulukiireitä


Lentsu on yhä päällänsä allekirjoittaneella. Ja siihen sitten kaupan päälle naistenvaivojen kivut. Niin johan on soppa valmis. Lisätään mausteeksi hieman vielä joulukiireen makua. Ja kaupanpäälle vielä epävarmuus ensi vuoden työkuvioista. Täytyy vielä vaan koulujutuista yrittää tehdä joku suunnitelma, että missä välissä ensi kevättä teen kaksi 5päivän harjottelua ja kaksi 5 päivän näyttöä. Mutta onneksi asioilla on taipumus järjestyä kuten isäni sanoo :)

Ihania tee uutuuksia!
Tämä viikko on pidetty lepoa liikunnasta. Tai oikeastaan lauantaista asti. Toivotaan, että pian lentsu hellittäisi otetaan ja pääsisi vielä ennen jouluaattoa käymään salilla treenaamassa. Tänään on pakko yrittää viimeinenkin joululahja käydä hakemassa ja käydä viemässä joulukorttejakin vielä postilaatikkoihin. Jokunen odottaa vielä viemistään, mutta pikku hiljaa homma alkaa lähestyä loppusuoraansa.

Aina vähän ennen joulua tulee jouluähky. Alan kyllästyä jo jouluun ja sen laittoon. Tahtoisi vain jo ottaa kaiken pois. Onneksi meillä on miehen kanssa aina yhteisenä tämä ähky. Nimittäin tapanin jälkeen alkaa joulukoristeet kummasti kadota näkösältä (lukuunottamatta) jouluvaloja. Jotenkin sitä vain haluaa aloittaa uuden vuoden ilman joulukoristeita. Johan niitä on kohta taas kuukausi katottu ;)

Keittiörempalla alkaa tänään joulutauko. Kunhan kulmakaapin oveen saadaan lasit vain ensin laitettua takaisin paikoilleen ja metri x 30cm tapetti pala paikoilleen. Enää puuttuu vain kaakelit. Sen jälkeen päästään eteisen ja keittiön lattian ja katon kimppuun. Remontointi on ihanaa, mutta sotkuista!

Mutta ei se auta, pakko alkaa jollekkin, että ehtii tälle päivää vielä töihinkin :) Tän vuoden yövuorot olisi nyt tehty, mutta muita vuoroja vielä riittää ;) vielä 3 päivää töitä ja jään lauantain jälkeen "joululomalle" neljäksi päivää. Huominen on vapaapäivä ja silloin olisi tarkoitus tehdä joulusinapit ja joulusiivous.

Mukavaa keskiviikkoa jokaiselle <3

2 kommenttia:

  1. Mulla on sama homma, että vaikka innolla laitan joulua ekasta adventista alkaen, niin pyhien jälkeen joulu kerätään samalla innolla pois ja siitä alkaa uuden vuoden ja kevään odotus! Onneks meillä on lisäks vielä tammikuussa lapsen synttärit, niin on pakkokin vaihtaa jouluverhot pois, kun ei kehtaa enää tammikuun puolen välin jälkeen päästää vieraita kotiin, jos ikkunassa roikkuu jouluverhot. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tässäkin asiassa muilla on myös samaa vikaa ;) Tänä vuonna itse laiskottelin nuiden jouluverhoasioiden kanssa. Viime vuonna vaihdoin joka ikkunaan jouluverhot, mutta nyt enää vain keittiöön ja olohuoneeseen. Ja jotenkin joulukoristeetkin jäi yllättävän vähäiseen, mutta kuten sanoitki joulun jälkeen alkaa uuden vuoden ja kevään odotus. Olen täysin samaa mieltä kanssasi! :)

      Poista

Kommentti on aina tervetullut! :)