maanantai 10. joulukuuta 2012

Joko nyt ehtisi?

Facebook arvonnan voittajan palkinto
Jokohan nyt ehtisin istahtaa ja kirjottaa teille jotain tännekkin?

Mistä lähtisin liikkeelle? Takana on aivan liian monta päivää hiljaisuutta blogin puolella ja takana loma, joka kului kuin siivillä. Ihan sellainen se ei ollut kuin ajattelin, mutta toisaalta tiesin jo valmiiksi, että tuohon lomaan on luotu tietyllä tapaa valmiit raamit ja aikataulut osittain itse, osittain ulkopuolelta.

Monen monta luonnosta odottaa blogin kansiossa, että pääsisin niiden käsiin. Aika vain tuntuu olevan kortilla välillä vähän turhankin tiukasti. Keittiöremontti, työ, elämäntapa muutos ja muut vievät oman aikansa tällä hetkellä, mutta yritän nyt josko vihdoin pääsisin taas kirjoittamisesta kiinni ja vauhtiin :)

Nyt olen alkanut noudattaa Monnan minulle laatimaa liikuntaohjelmaa ja ruokavaliota, kuten aikaisemminkin jo taisin mainita. "Vähän" on vielä opettelemista, mutta kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu! Uskokaa pois! ;)

 Tässä tauon välissä on ehtinyt jo rakas aviomies korjailla konetta. Ja kas kummaa koneelta katosi Suosikit sivuilta kaikki linkkini. ARGH! Heihei - hyvät tuunaus idea linkit ja muut! Nooh.. Tervetuloa uudet! ;)

Hirveän kauaa ei ole enää vuoden vaihtumiseenkaan ole kauaa ja ajatukset alkavat siirtyä jo ensi vuoden juttuihin. Siirsin tankotanssin kurssille menon tammikuulle ja sinne aijon mennä tuli mikä tuli :) Lisäksi olisi tammikuun loppupuolelle punotaan kierrätysmateriaaleista kurssi ja toukokuulle hopeasavityö kurssi. Ja mitä muuta kaikkea vielä kerkeänkään keksiä ;) Niistä myöhemmin lisää.

Nyt tämä neito suuntaa ruuanlaitto puuhiin ja suunnittelemaan tulevaa ;)

Saa nähdä mitä näistä kankaista keksitään ensi vuoden aikana ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)