keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Väsymys ja onneton itsekuri


Maanantaina ja tiistaina kello herätti 03.30 ja eikun kohti töitä. Onneksi tiistaina sain ottaa tunnin ylitöitä pois ja kaupan kauta äkkiä kotiin nukkumaan päikkäreille. Olin unissani siirtänyt herätyskelloa, mutta lipsauttanut herätykelloa vähän reilusti eteenpäin, mutta onneksi Elina soitti ja herätti niin pääsin ajoissa ylöskin. Ja kiitos vain Elinalle vielä paidoista ja housuista, jota hän minulle toi! :) Oli ihania!

Tänään ja huomenna on onneksi vapaapäivä. Ja viime yönä sainkin hyvin kuitattua univelkoja pois. Tänään taas rästihommia, remppajälkien siivoilua ja kalevalainen jäsenkorjaus. Maanantai menikin
superliikkuen kävin tekemässä 10min lämmittelyn ja sitten tunnin salitreenin, sitten siihen päälle Onnin kanssa 3km lenkin ja illalla vielä 45minuuttia pelaamassa sulkapalloa :) Tasapainottaa
mukavasti sitä kun eilen ei ehtinyt eikä jaksanut ja tänään on fyysinen rasitus pannassa kun on tuo kalevalainen korjauspäivä.

Olen huomannut tuon väsymyksen myötä myös sen, että silloin tulee syötyä mitä sattuu ja miten sattuu. Ei jaksa miettiä miten syö. Mutta eiköhän tämä taas tästä lähde kun nyt univelat on saatu nukuttua pois :) Karkeista olen onneksi onnistuneesti pysynyt erossa.

Maanantaina käytiin myös maratoonina Haaparannan Ikea 2 kertaa läpi pikavauhdilla. Ja nyt meillä on hieno liesituuletin. Tänään täytyy hakea tapetit niin homma saadaan edistymään taas niidenkin osalta keittiössä. Ja lauantaina lähdetään metsästämään uudet keittiötasot. Kuulemman jouluksi keittiö voisi jo näyttää keittiöltä.. Tässä vaiheessa meikäläisellä tuli epäuskoinen ilme, että ei *PIIP* tämä ei voi jatkua jouluun asti! Mutta toivotaan, että mies tarkoitti että keittiön kaappien maalaus ja kahvojen vaihto voi venyttää hommaa sinne asti, mutta muu voisi olla jo siihen mennessä valmista.

Nyt en alkanut tuota keittiörempan tilaa kuvaamaan, mutta ehkä jo huomenna siellä näyttäisi siltä, että siitä voisi muutaman kuvankin napsia.

Uusin Fit-lehti napsahti eilen postilaatikkoon ja se oli täynnä todella kiinnostavia juttuja! Ehkä paras tänä vuona ilmestyneistä Fit-lehdistä. Mutta siitä myöhemmin lisää. Nyt tämä rouva lähtee siivoilemaan remonttipölyjä vähemmäksi! :)

Mukavaa keskiviikkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)