lauantai 24. marraskuuta 2012

Parin päivän kuulumiset

Pari päivää ovat vilahteneet kuin filminauha ohi silmissä. Torstaina olin menossa kokeilemaan FolkJamia, mutta tunti peruttuunkin kun tulijoita olisi ollut vain kaksi. Kävinkin sitten kokeilemassa hierontatuolia ja infrapunasaunaa. Tuo hierontatuoli oli aika ronski, mutta sopii sellaiselle joka ei tohdi mennä hierojalle tai tarvii pika-apua. Itse silti ennemmin vannon kalevalaisen jäsenkorjauksen nimeen. Infrapunasaunakaan ei välttämättä juuri se minun juttu ollut, koska vannon siinäkin ennemmin perinteisen saunan nimeen.

Tällä välin mies oli tehnyt keittiön tapettien vaihtoa eteenpäin. Ihan ongelmitta se ei ole onnistunut. Sillä kun tilasin lisää tapettia puoli vuotta sitten ostettujen kaveriksi niin pienen pieni sävyero niissä oli. Toinen oli kirkkaampi kuin toinen ja eihän siinä auttanut kuin poistaa edellisen satsin erästä laitetut 2 tapettiliutaa pois. Nojoo. Nyt on onneksi lopulta kaikki hyvin. Uudet samansävyiset tapetit ovat seinässä ja ongelmat niiden osalta voitettu vaikkei asentaminen ollutkaan helpoin homma. Onneksi mulla on taitava mies <3

Eilen kävin koululla kokouksessa itsearviointini tiimoilta, jonka tein yhdestä kurssin puolikkaasta aikaisemman tutkinnon ja työkokemuksen perusteella. Ja 3:nenhan sieltä tuli 1-3 arviointikriteerin perusteella. Sen kunniaksi kävinkin syömässä Torniossa RiisiSpecialin <3 kiinalaisessa.

Lisäksi kävin eilen tekemässä läpi uuden saliohjelmani 2 osion. Ja kyllä vain oli taas kaikkea kivaa keksinyt ohjaa pääni menoksi! :) Ja kuten aikaisemmassa postauksessa kerroin satsasin itseeni ja otin puolen vuoden sopimuksen MT Personal Trainingin kanssa. Eilen sainkin liikuntasuunnitelman ensi vuoden alkupuolelle asti. Ja ohjeistuksen pitää tästä päivästä eteenpäin ruokapäiväkirjaa viikon ajan :)
Ja uskon, että nyt on vihdoin aika heittää tekosyyt koppaan, että ei pysty ei kerkeä. Nyt sitten sainkin
nousujohdanteisen liikuntasuunnitelman eli loppuvuotta kohti liikuntakerrat viikossa kasvavat.

Tällä hetkellä on siis monta pientä rautaa tulessa :) Lisäksi ensi viikon perjantaina menen Kauneushoitola SinunPäivääsi tekemään Nooran kanssa juttua ihonhoidosta teille tänne blogiin :)

Mutta nyt täytyy alkaa touhuilemaan. Sillä hommia riittäisi enemmän kuin ehtisi tehdä. Jouluun on
nimittäin enää kuukausi! Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)