perjantai 30. marraskuuta 2012

Lomaa ja movemberin päättymistä


Taas on mennyt useampi päivä, etten ole saanut tänne kirjoiteltua mitään. Kaikki tuntuu nyt junnaavan paikallaan niin paino kuin ajatuksetkin. Ja ei, en ole raskaana vaikka paino ei liikukkaan
mihinkään päin vaan siihen on muut syyt. Ja yksi syy on totta kai sekin, että ruokailut on retuperällä.
Näin ollen olenkin viikon pitänyt nettivalmennuksen tiimoilta ruokapäiväkirjaa. Ja vaikka ei ole kauaa kun sitä pidin itsekseni niin kyllä viikon ruokapäiväkirja on taas paljon herättänyt itselläkin ajatuksia. Välillä tuntuu, että syön ja syön ja välillä menee päiviä, että syöntikertoja on vain muutama. Karkeista olen erossa onneksi pysynyt (JEE) ja jos joku ei ole aikaisempia tekstejä lukenut niin ilman karkkeja olisi tarkoitus olla helmikuun loppuun asti :)

Olen nyt pari päivää ollut lomalla ja puuhastellut omia juttujani ja totta kai myös jouluakin. Joululahjat alkavat olla aikalailla puolessa välissä. Kaikki on mietittynä eli ei tarvitse kuin vain hakea ja kasata sekä muutama vielä tehdä loppuun :)

Sytykeruusuja (ohje täältä)

Olo on vähän töttöröröö.. Eli mitään sanomaton. Tuntuu, että asiaa olisi kyllä, mutta miten kaiken saisi kakistettua ulos. Tämän takia olisikin hyvä aina pitää tasaista kirjoitustahtia yllä, ettei juttuja pääsisi kertymään ja sitten ne jäävät joko välille tai tulevat kangerrellen ulos. Muutenkin moni asia
pyörii päässä ympyrää eikä tahdo tulla ulos.

Movember loppui virallisesti tänään. Meillä mies leikkasi valitettavasti jo viime viikonloppuna viiksensä pois ennen kuin ehdin kuva materiaalia napsia. Kuulemman alkoi tuntua jo iljettävältä kun viiksi karvat tuntui juodessakin :D Nojoo, ajatus on tärkein ;)

Ärsyttää kun tuntuu, etten saa itseä niskasta kunnolla kiinni nuiden ruokailujen kanssa ja saa kunnon itsekuria ylle. Mutta nyt olen kuitenkin tyytyväinen siihen, että tällä viikolla olen käynyt 2 kertaa salilla ja kerran uimassa. Eilinen oli lepopäivä, koska oli kalevalaisen jäsenkorjauksen vuoro. Tämän päivän suunnitelmat ovat suurimmaksi osaksi auki. Sen tiedän, että kolmeksi menen Kemiin Kauneushoitola SinunPäiväsi tekemään ihonhoidosta teille tänne blogiin juttua ja samalla värjätään minun ripset&kulmat + tietty muotoillaan kulmat.

Mutta koska ajatukset alkavat karkailla on parempi siirtyä touhuilemaan muita juttuja ja katsoa mitä aika tuo tullessaan.

Mukavaa alkavaa viikonloppua jokaiselle <3

2 kommenttia:

 1. Mahtavaa, en ole ainoa joka kärsii tuosta kangertelusta! Se on varmaan yks raivostuttavimmista tunteista, ko pää pursuilee asiaa mutta mitään ei saa järkevästi ulos.
  Huuh, pitäis iteki varata aika kampaajalle, kulmien värjäykseen ja sitte olen alkanu haaveilla niistä ripsenpidennyksistä, mikä on aika noloa ko olen mollanu ihmisten turhamaisuutta pidennysten tullessa markkinoile.. . Tekeekö ne muuten niitä sielä hoitolassa minne olet menossa? (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule tää on aika yleistä :D tosi turhauttava tunne!

   Suositteleen menemään tuonne Kauneushoitola Sinun Päivääsi :) tosi viihtyisä ja hyvä asiakaspalvelu. Eli tekee ripsipidennyksiäkin :) Parhaiten löydät tarjonnan yrityksen nettisivuilta, mutta ite olen nyt tykästynyt tuohon paikkaan. Mie oon harkinnu sitä ripsipermanenttia kun itellä kuitenkin ripsissä pituutta on :)

   Poista

Kommentti on aina tervetullut! :)