lauantai 3. marraskuuta 2012

Kiireet alkaa helpottaa...

Kaksi edellistä viikkoa ovat olleet kiireen kanssa juoksemista. Onneksi nyt kiireet alkavat jo helpottaa ja 1½viikon päässä häämöttää ja puolen viikon lomakin. Sekä silloin pääsen lisäksi kalevalaiselle jäsenkorjaajalle ekaa kertaa elämässä. Taas uusia ihania kokemuksia siis luvassa! :)

Viime viikko on ollut aika raskas. Paljon erilaisia asioita on liikkunut mielessä ja niiden kanssa on itketty, paruttu ja käyty henkistä painia ja keskustelua. Mutta ehkäpä tässä painissa on nyt vedetty nyt vihdoin erävoitto. Joskus on vain pakko käsitellä ne taka-alalle painetut asiat mielensä kolkista.

Laihdutuksen osalta paino jummaa paikallaan. Torstaina oli tarkoitus mennä hyvinvointi luentoa kuuntelemaan, mutta saatiinkiin ihania vieraita (kera pitsojen), joten illasta tulikin koti mässäily ilta. Ja sain eilen todistaa sen, että kerran kun sortuu niin homma voi lähteä käsistä. Eilen upposi nimittäin kitusiin myös bebe leivoksia.. ARGH! Mutta nojoo.. Itsekurillisemmin eteenpäin vaan paremmalla onnella.

Tällä viikolla olen käynyt kahteen otteeseen salilla. Lenkkeilyt ovat jääneet vähemmälle säähän ja liukkaisiin keleihin vedoten. Onneksi sentään huoltopäivistäni olen saanut pidettyä kiinni. Ja tänään tai viimeistään huomenna sellainen onkin taas. 

Torstaina kävin suunnittelemassa yhteistyötä Rendimestan Heidin kanssa. Ja voin luvata, että tulossa
on paljon mielenkiintoista ja uutta hiuspuolen osalta blogiin :) Täältä näet blogin tämänhetkiset yhteistyökumppanit. Ja muistathan myös Terveysteekin marraskuun tarjouksen ja Fakiran koru tarjouksen.

Tulossa on jokaisesta yhteistyökumppanista oma kirjoituksensa, jossa esittelen yrityksen ja heidän toimintaansa. Näin teidänkin on helpompi saada käsitystä kunkin yrityksen toiminnasta ja tarjonnasta. Lisäksi on tulossa luonnollisesti postauksia yhteistyökuvioiden pohjalta kaikesta mitä ikinä näiden yritysten kanssa keksitäänkään :)

Tällaista tasapaksua siis täältä kuuluu tällä viikolla. Mutta siis kaikkea kivaa on luvassa ja tulossa. Ja huomena menen kokeilemaan kahvakuula jumppaa (jänskättää jo nyt!). Tänään otan iisisti ja linnottaudun autotalliin käsittelemään yhden hyllyn lakalla eli antamaan sille uutta väriä pintaan. Samoin parille hyllyn kehykselle. Tästäkin kuulette vielä ;)

Loppuun vielä huippuihana salaattiresepti, jota kannattaa kokeilla. Löydät reseptin täältä. Ja vaihtelua halutessa voi basilikan jättää pois ja laittaa tilalle esimerkiksi kylmäsavuporo koskenlaskijaa. NAM! ;)

Mukavaa vaikkakin sateista lauantaita kaikille! 

Mitkä teidän lauantai päivän suunnitelmat ovat? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)