sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Esittelyssä yhteistyökumppanit: Terveysteekki

 
Terveysteekki.fi -verkkokauppa on suomalainen terveyskauppa, josta löydät tuotteet arjen hyvinvointiin ja terveyden ylläpitoon. Terveyskaupan laajassa valikoimassa on mm. ravintolisiä, kuten vitamiineja ja kivennäisaineita, omega-rasvahappoja, painonhallinta-tuotteita ja luontaistuotteita sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita, lastenhoitotarvikkeita, hygieniatuotteita ja mm. verenpainemittareita. Suosituimpia tuotemerkkejä valikoimissamme ovat Nutrilett, Regulat, Bioteekki ja Dr. Hauschka.

 Terveysteekin terveyskaupan toiminta-ajatuksena on, että asiakas löytävää kaikki tarvitsemansa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tuotteet yhdestä paikasta. Enää ei siis ole välttämätöntä asioida useissa eri terveyskaupoissa, vaan kaikki löytyy kerralla Terveysteekin terveyskaupasta! Oli elämäntilanteesi mikä tahansa, Terveysteekin terveyskaupassa on aina sinulle jotain. Lapsille ja aikuisille, ikääntyneille ja nuorille, naisille ja miehille, urheilijoille ja kuntoilijoille, laihduttajille ja painonhallitsijoille – Siis ihan kaikille, sillä terveys kuuluu jokaiselle!

 Verkkokauppa on auki vuoden jokaisena päivänä ja 24 tuntia vuorokaudessa. Voit siis tehdä tilauksesi omaan aikaasi ja valita tuotteet kaikessa rauhassa silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Terveysteekin terveyskaupasta toimitukset lähtevät arkisin maanantaista torstaihin noin klo 12 ja toisinaan myös perjantaisin tilausten määrästä riippuen. Kun pakettisi on lähtenyt kaupasta, kestää vain päivä tai kaksi, kun se on jo perillä etukäteen valitsemassasi osoitteessa.

(Teksti lainattu Terveysteekin sivuilta)


Täältä löydät Terveysteekin tarjouksen blogin lukijoille, joka
on voimassa marraskuun ajan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)