torstai 2. elokuuta 2012

Matka meikkilaukun uumeniin


Emotionin kauneustunnin ja jo aikaisempien suunnitelmien perusteella aattelin sukelluttaa teidät meikkilaukkuni uumeniin...

Ripsivärinä suosin Avonin Super Curl ripsiväriä, edullinen ja hyvä. Eikä tuo liian paksuiksi ripsiä vaan erottelee kauniisti.



Kesällä ruskettuneille kasvoille käytän Garnierin BB-voidetta. Seuraavaksi ajattelin kyllä ottaa jonkin toisen merkin kokeille vaikkei tästäkään pahaa sanottavaa ole. Nyt Garnierin voiteen tulon jälkeen vain tarjonta on yleistynyt huomattavasti.


Kulmakynänä suosin dermoshopin ruskeaa kulmakynää, jossa harja on mukana.


Emotion tunnin inspiroimana ostin itselleni Lumenen mustikkaa sisältävän ruskean silmienrajauskynän.  


Aina tuttu ja turvallinen sävy yhdistelmä on ruskea ja vaalean beige, jotka avonilta olen ostanut.


Toinen hyvin tasaisia sävyjä (lukuunottamatta tuota turkoosia) ja erinomaisella pigmentillä varustettu luomiväri palettini on Coastel Scents Go Palette Paris sarjan luomivärini.


Toisena vaaleana ns.pohjavärinä minulla on tuon vaalean beigen lisäksi hiukan helmiäishohtoinen valkoinen pieni luomiväripaletti. Merkiltään ei paras, mutta asiansa ajaa varmasti talven tullen harmaan luomivärin kanssa.
 

Yhtenä poskipunana minulla on Avonin puuterihelmet, joissa on hieman kimallusta mukana.
Toisena taas vähän hillitympänä dermoshopin perus poskipuna.


Huulissa en välitä suuremmin mistään hirveän näkyvästä vaan hillitystä. Sillä meikkilaukusta löytyykin vain kaksi huulipunaa ja yksi huulikiilto. Huulipunat ovat molemmat Avonilta ja huulikiilto dermoshopilta.

Avonilta olen löytänyt myös puuteripaperit, jotka tuntuvat olevan välillä kovan etsinnän alla. Näillä siis pystyy hieman korjailemaan meikkiä taputtelemalla kasvoja paperilla jolloin paperi imee ylimääräisen rasvan pois. 

Illan päätteeksi on helppo pyyhkäistä pois ylimääräiset meikit dermoshopin meikinpuhdistusliinoilla.

Hyvin pitkälle siis kaikki meikit ovat peräisin dermoshopilta ja avonilta. Ehkä juuri niiden hintatason vuoksi. Ja dermoshopin osalta värisävyjen ja laadun vuoksi.

Tulevasta Emotion kauneustunti käynti jutusta pääset tutustumaan mitä meikkejä on tunnin jälkeen lisätty kauppalistalle ;)

Ja loppuun vielä pahoittelut osan kuvien huonosta laadusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)