sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Unelmien toteutumistako?

Eilen käytiin miehen ja muutaman ystävän kanssa katsomassa kunnon lavatansseissa Suvi Teräsniskaa. Minä kuskin roolissa työvuorojen takia ja pojat viihdepuolella, mutta mukavaa oli :) Yhden hitaan ja yhden valssin askelinkin käytiin pyörähtelemässä vaikka hieman epävarmoin askelin.

Uutta dietitä on kulunut nyt pari päivää. Dietissä varoiteltiin, että nälkäkin voi olla. Mutta eipä ainakaan itsellä ole ollut. Ihan prikulleen en dietin ohjeiden mukaan olekkaan syönyt nyt. Mutta tiistaina aion kirittää vähän sitäkin ohjeen noudattamista. Huominen on vielä pakko tehdä sovellusta kun meillä on työpaikan retkipäivä :)

Eilen sain lukea ihania uutisia hoivahuone Pingalan blogista. Elokuulle olisi tulossa hiljaisuus retriitti. Ja sinnehän tämä tyttö aikoo ehdottomasti osallistua! Eilen miehelle tansseissa ollessa töksäytinkin ohimennen, että menen sitten sinne sanoit mitä sanoit. Mies katsoi ihmeissään ja kysyi, että mistä moinen tuli yht'äkkiä mieleen. Totesin vain hälle, että ajattelin vain ilmoittaa ;)

Viikon päästä olisi myös kehonkoostumusmittaukseen meno. Samalla ajattelin käydä kokeilemassa infrapunasaunaa ja hierontatuolia. Ja toivottavasti myös kahvakuulaan ehdin :) Eli vihdoin ja viimein on luvassa kuntokeskus Physio Phoenixin esittely osio tuon reissun jälkeen ;)

Pieniä suuria asioita siis joita itse haluan kokeilla edes kerran elämässä ihan mielenkiinnosta, joita nimitänkin unelmiksi :) Ovathan ne sellaisia, vaikkeivat suuria olekkaan.

Loppuun vielä pieni vinkkilinkki. Jos et vielä ole käynyt tutustumassa Runotalon Sarin blogiin niin nyt on aika. Samalla kannattaa käydä vastaamassa tähän pieneen kyselyyn.

Nyt on aika alkaa valmistautumaan salireissuun ennen töihin menoa. Mukavaa ja rauhallista sunnuntaipäivää jokaiselle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)