keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Juoksutrikoiden paine

Tämän kuvan teille tarjosi ja lainasi Stadium

Jokin aika sitten MeNaiset lehdessä oli artikkeli juoksutrikoista ja niiden tuomasta paineesta. Eli kuinka juoksutrikoissa mennessä tulee olo, että ne jalassa ei voi kävellä vaan niillä täytyy juosta. 

Taas jotain mitä minä en ymmärrä? Tai sitten olen vain ihan out sen takia, että lenkkeilemme Onnin kanssa hyvin rauhallisissa maastoissa jossa sopivasti ihmisiä näkee. Ja kyllä minä vain menen kävellenkin juoksutrikoot jalassa. En jaksa välittää mitä joku ajattelee kun näkee minut ja paksut reiteni niihin somistautuneena. 

Miksi jättää trikoot vain juoksijoille pelkän juoksutrikoot nimen perusteella? Tai mistä minä tiedän mikä niiden oikea nimi on.  Voivathan ne vaikka olla urheilutrikoot. Mutta sen tiedän, että älyttömän hyvät ne trikoot ovat jalassa ja ovat lämpimät myös tuulisellakin säällä. 

Ja hei, onhan nekin jotka nyt juoksevat pitkin tuolla katuja täydellä vauhdilla joskus kävelleet ennen kuin ovat nykyiseen huippukuntoonsa päässeet! Joten eiköhän liikuta ja urheilla jokainen sellaisissa varusteissa kuin itsestä hyvältä tuntuu ja anneta muiden pitää omat mielipiteensä.

Hyvä on, on pakko myöntää, että salille en enää suostu laittamaan capri mallisia trikoita kuten ennen tajuttuani kuinka paksut ja höllyvät reiteni ovat. Mutta lenkki polulla laitan ne capri tai pitkänä mallina jalkaan vaikka eteenpäin menisin juosten tai kävellen muista välittämättä!


Loppuun vielä  linkki Sport lehden tekemään
juoksutrikoo vertailuun jota yllätys yllätys haluan kritisoida noiden
juoksutrikoiden hintojen osalta. Omistani kun maksoin alle 20€ ja merkki oli kuitenkin Ice Peak.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)