perjantai 15. kesäkuuta 2012

Esittelyssä - kuntokeskus Physio Phoenix



Tämä(kin) postaus on odottanut itselleen sopivaa aikaa. Vihdoin ja viimein ehdin tutustumaan kemiläiseen Physio phoenixin kuntokeskukseen. Joka olikin ihan näppärän oloinen paikka kaupungin tuntumassa :) 

Paljon hyvää löytyi, mitä toivoisin näkeväni joskus myös omalla vakkari kuntosalillani, jossa säännöllisen epäsäännöllisesti käyn. Näitä olivat mm. uusi vatsalihastreenilaite, infrapunasauna, uuden mallin tehokkaampi solarium ja kahvakuulat talon puolesta kaikille. 

Toisaalta itse pidän omalla salillani siitä, että raskaiden painojen puoli on erillään ns. normaaliosastosta. Kuten porisimme parin kilon karisuttaja kaverin kanssa isojen raavaiden miesten joukossa tulee sellainen pieni ja mitätön olo. Ja herää mieleen, että mitäköhän nuokin ajattelee kun minä hentoinen nainen tulen nostamaan tuohon nyt tuon 10kg kun tuo edellinen iso mies veti 50kg. Mutta siis kuten puhuimmekin tyttöjen kanssa - tuskin ne miehet ajattelevat mitään, mutta itselle se ei vain tunnu niin mieluiselta :) Ja ehkä oli vain huonoa tuuria meidän osaltamme, että tutustumaan mennessä salilla oli aika äijä voittoinen meininki, vaikka yleensä heillä kuulemman käy paljon naisia.

Moni asia on siis totta kai persoonasta kiinni. Myös sellainen pieni asia jäi mietityttämään, että eivätkö miehet välitä infrapunasaunoista kun ne kuitenkin oli sijoitettu naisten pukuhuoneisiin? Ja tällöinhän miehillä tuskin hirveästi sinne on asiaa. Asiasta muuten kukkaruukkuun, pisteet kotiin kuntokeskukselle isoista pukuhuoneista :)

Pisteitä kerää myös se, että ohjattuihin ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mutta pienenä muttana on, että ryhmä järjestetään aina jos tulijoita on enemmän kuin 4. Mitä kun raahaudutkin ihan fiiliksissä salille juuri jotain tiettyä ryhmäjuttua varten ja porukkaa ei olekkaan tarpeeksi? Kyllähän se jurpii, mutta en sitten tiedä että kuinka usein moista sattuu...

Ihan positiiviset fiilikset kuitenkin salilta jäi. Tilat, jotka olivat lopulta aika sokkeloiset oli otettu kohtuu hyvin käyttöön. Mutta täytyy myöntää, että opastus kierros tuli todella tarpeen, jotta tiesi missä mitäki on :)

Mutta kukin tykkää erilaisesta paikasta :) ja tosiaan isona plussana tuolla oli, että paljon erilaisia palveluja saman katon alla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)