keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Elämän pienet suuret valinnat....

Eilen sain huomata kuinka elämä voi muuttua hetkessä täysin. Joskus ei tarvita siihen kuin tunti tai muutama minuutti, mutta joskus hieman pitempi hetki menee, että kaiken käsittää ja kaikki selviää. Eilinen ns. onnellinen salamanisku tapahtui kaiken kaikkiaan alle 15minuutissa ja sen jälkeen vielä pieniä iskuja tuli siitä tunnin päästä. Nyt voin sanoa olevani onnellinen, vaikka tulevaisuus on ositttain auki, mutta toisaalta koen olevani tällä hetkellä vapaampi. Enkä enää niin ahdistunut ja pelon vallassa. Minulla on siis parempi olla.

Mutta, jottei elämä olisi niin helppoa niin oli nähtävästi tänä vuonna päättänyt useampikin taho järjestää mitä hienompia kursseja mihin meikäläinen haluaisi tietenkin osallistua. Mutta millä ajalla ja rahalla?! Ja miksi kaikkien pitää sattua nimenomaan yhtä aikaa? Tässä teille koottuna Peräpohjolan tämän kevään minua kiinnostavia kursseja:
Tuosta intialaisesta päähieronnastahan olen käynyt jo aikaisemmin Johanna Saaren 2 kurssia. Mutta kun kaikkien opettajien kursseilla on omat eronsa niin olisi mahtava päästä myös tuolle Karjalaisen Leilan luennolle ja oppia hänen tapojaan.

Ja aivan varmasti vielä jostain putkahtaa juoksukoulu mainos taas kuten joka kevät ja syksy. Viime vuonna siihen mukaan lähdinkin, mutta into lopahti. Nyt elättelen toiveita, että josko sittenkin innostuisin taas siitäkin.

Viikkojani tahdittaa kerran viikossa oleva 1½tuntia kestävä viittomakielen opiskelu ja kerran kuussa pilates. Mutta silti haluttaa vielä kursittaa ja kouluttaa itseään lisää, mutta täytyy vain pohtia ja tehdä ratkasuja, että mitä, missä ja milloin... Kun kuitenkin elämiseenkin menee rahaa, samoin remppaamiseen mitä yritetään koko ajan pikku hiljaa tehdä, pahan päivän varalle pitää säästöönkin saada ja töistäkään ei aina ole täyttä varmuutta.. Elämän pieniä suuria vaikeita valintoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)